Open vacancy Keuruun kaupunki

Luokanopettaja

Keuruun kaupunkiKeuruun kaupunki, Sivistyspalvelut, PerusopetusKeuruu
Työavain: 
156870
Hakuaika alkaa: 
10.11.2017
Hakuaika päättyy: 
24.11.2017 15.00
Palkka: 
OVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2018
Työn kuvaus

Keuruun kaupungissa täytetään peruskoulun luokanopettajan virka 0017 (sijoituspaikka Keuruun ala-aste) 1.1.2018 alkaen toistaiseksi.

Hakijalle voidaan lukea eduksi vahvuudet alkuopetuksessa ja tekstiilityössä. Edellytämme, että valittava opettaja on joustavasti käytettävissä vuosiluokilla 1-6. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä, aktiivista ja osallistuvaa työotetta sekä halua koulun ja opetuksen monipuoliseen kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Virkaan valitun tulee toimittaa ottamisesta päättävälle viranomaiselle 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksi saamisesta lääkärintodistus (Laki kunnallisesta viranhaltijasta 7§) ja rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3§). Muutoin päätös raukeaa.

Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Virkaa haetaan sähköisesti. Hakeminen tapahtuu osoiteessa www.kuntarekry.fi .
Kelpoisuutta osoittavat todistukset on skannattava ja liitettävä hakemukseen.
Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Keuruulla kohtaavat maaseudun mukavuus ja seutukaupungin monipuoliset palvelut – kaikki löytyy läheltä. Silti on tilaa unelmille! Seutukunnan palveluja kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa. Tonttipuolella on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita, vehreää maaseutua ja vireitä kyliä. Keuruu on elinvoimainen ja tulevaisuuteen panostava kaupunki. Monipuolinen kulttuuritarjonta sekä liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa vapaa-aikaasi ja rentoutumiseesi. Peruspalvelut, kuten päivähoito, terveydenhoito ja asuntotarjonta ovat kunnossa.

Yhteystiedot

rehtori Reijo Seppänen, p. 040 513 5830, reijo.seppanen@keuruu.fi