Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Puheterapeutin toimi

Peruspalvelukuntayhtymä KallioPeruspalvelukuntayhtymä KallioAlavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska
Työavain: 
156874
Hakuaika alkaa: 
8.11.2017
Hakuaika päättyy: 
1.12.2017 00.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa on haettavana

PUHETERAPEUTIN sijaisuus ainakin 15.4.2018 saakka
(sijaisuus todennäköisesti jatkuu)

Puheterapeutin työnkuvaan kuuluu sekä lapsi- että aikuisasiakkaiden arviointi ja kuntoutus. Pääasiallinen toimipiste on Ylivieskan terveyskeskus. Työssä vaaditaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kehittävää työotetta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Kalliossa työskentelee neljä puheterapeuttia ja he kuuluvat erityistyöntekijöiden yksikköön. Yksikössä on lisäksi toimintaterapeutteja, psykologi ja sosiaalityöntekijä. Kallio on savuton työpaikka.

Kelpoisuusehtona on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan pätevien hakijoiden puuttuessa.

Työehdot määräytyvät KVTES:n perusteella. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset lähetetään kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi).

Lisätietoja antavat:
- yksikön esimies Pirjo Erkinantti p. 044 419 5194
- puheterapeutti Sirpa Hannula p. 044 419 5192
tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Organisaation kuvaus

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 700 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat:
- yksikön esimies Pirjo Erkinantti p. 044 419 5194
- puheterapeutti Sirpa Hannula p. 044 419 5192
tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@kalliopp.fi