Open vacancy Lappeenrannan kaupunki

Vuorovaikutussuunnittelija

Lappeenrannan kaupunkiLappeenrannan kaupunki, Tekninen toimiVillimiehenkatu 1Lappeenranta
Työavain: 
156902
Hakuaika alkaa: 
10.11.2017
Hakuaika päättyy: 
27.11.2017 15.00
Palkka: 
Teknisten sopimuksen mukainen.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Lappeenrannan kaupungin Elinvoima ja kaupunkikehitys toimialan Kaupunkisuunnittelu hakee palvelukseensa vuorovaikutussuunnittelijaa.

Lappeenranta on elävä ja aktiivinen yliopistokaupunki Saimaan rannalla, vain kahden tunnin päässä Helsingistä. Ympäristökaupunkinakin tunnettu Lappeenranta on tärkeä idän ja lännen kohtauspaikka. Kaupungissa tapahtuu paljon, myös maankäytön ja kaupunkisuunnittelun sekä rakentamisen alalla.

Tule mukaan innostuneeseen ja aikaansaavaan joukkoomme suunnittelemaan kaupunkiamme! Täällä pääset vaikuttamaan asioihin ja seuraamaan kaupungin kasvua ja kehitystä näköalapaikalta.

Vuorovaikutussuunnittelija toimii kaupunkisuunnittelun vuorovaikutuksen ja osallisuuden asiantuntijana, osallistuu maankäytön suunnitteluun ja siihen liittyvän vuorovaikutuksen ja osallistamisen suunnitteluun, toteutukseen ja kehittämiseen. Hän vastaa kaavoitusohjelman laatimisesta sekä erilaisten yleensä iltaisin pidettävien asukastilaisuuksien, seminaarien ja työpajojen valmistelusta ja toteutuksesta. Vuorovaikutussuunnittelijan tehtäviin kuuluu kaupunkisuunnitteluun liittyvä yhteistyö asukkaiden ja muiden yhteistyökumppanien kanssa. Lisäksi tehtäviin kuuluu kaupunkisuunnittelusta ja kaavoituksesta tiedottamista erityisesti sosiaalisen median keinoin.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on kaupunkisuunnittelun vuorovaikutukseen liittyvä vähintään alempi korkeakoulututkinto, esim. suunnittelumaantieteilijä, insinööri tai medianomi tai muu vastaava tutkinto. Hakijalta edellytetään hyvää kirjallista ja suullista esitystaitoa sekä sosiaalisen ja digitaalisen median taitoja. Eduksi luetaan hyvät tietotekniset valmiudet, erityisesti sähköisen viestinnän hallinta, käytännön kokemus viestinnästä ja yleisötilaisuuksien järjestämisestä sekä taito laatia havainnollistavaa aineistoa. Tehtävänkuva määritellään tarkemmin valittavan henkilön kokemuksen ja valmiuksien pohjalta.

Keskeinen osa työtämme on vuorovaikutteinen ja osallistava maankäytön suunnittelu yhteistyössä asukkaiden, toimijoiden ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Hakijalta odotetaan yhteistyökykyä, hyviä neuvottelutaitoja ja halua kehittyä tehtävässään. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, rohkeaa ja positiivista asennetta työhön.

Palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaan. Eläke-edut määräytyvät Kuntien eläkevakuutuksen eläkesäännön mukaisesti.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee tehdä internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksiin tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna.

Hakuaika päättyy maanantaina 27.11.2017 klo 15.00.

Organisaation kuvaus

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Noin 73 000 asukkaan kasvavassa kaupungissamme kestävä kehitys ja vihreät arvot sekä kaupungin elinvoimaisuuden kehittäminen ovat keskeisessä asemassa.

Lappeenranta on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa kaupunginarkkitehti Maarit Pimiä, puh. 040 653 0745 tai sähköposti etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi.