Open vacancy Sipoon kunta

Kielenkääntäjä

Sipoon kuntaSipoon kunta, Talous- ja hallintokeskus, HallintopalvelutSipoo
Työavain: 
156952
Hakuaika alkaa: 
9.11.2017
Hakuaika päättyy: 
30.11.2017 14.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2018
Työn kuvaus

Sipoo on Suomen suhteellisesti nopeimmin kasvava kunta pääkaupunkiseudun kupeessa. Olemme kaksikielinen ja ketterä kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Strategianamme on kasvaa ja uudistua erityisesti digitalisaation keinoja hyödyntäen. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Haemme nyt vakinaiseen tehtävään kielenkääntäjää 1.1.2018 alkaen, tai sopimuksen mukaan.

Kielenkääntäjän tehtävänä on kääntää kunnan kaikkien hallinnonalojen tekstejä pääasiassa ruotsin kielelle.
Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulussa tai kieli-instituutissa suoritettu kääntäjän tutkinto tai muu tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä täydellinen ruotsin kielen taito ja hyvä suomen kielen taito. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta kääntäjän töistä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Kokemus käännösmuistia hyödyntävistä käännöstyökaluista (esim. Trados tai memoQ) katsotaan eduksi.

Työpaikka sijaitsee kuntakeskuksessa Nikkilässä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme sinulle näköalapaikan nopeasti kasvavan kunnan palveluksessa sekä mukavan työyhteisön.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan ja valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Hakemukset pyydetään jättämään 30.11.2017 klo 14.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat vt. kunnansihteeri Rita Lönnroth, puh. 09 2353 6711, rita.lonnroth@sipoo.fi tai kielenkääntäjä Karin Ahrenberg, puh. 09 2353 6214, karin.ahrenberg@sipoo.fi.