Open vacancy Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Informaatikko

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymäLapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Keskushallinto, KehittämisyksikköRovaniemi
Työavain: 
157029
Hakuaika alkaa: 
9.11.2017
Hakuaika päättyy: 
24.11.2017 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
2.1.2018
Työn kuvaus

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 24.11.2017 klo 15.00 mennessä

INFORMAATIKON määräaikainen tehtävä

Informaatikon työtehtävänä ovat Lapin sairaanhoitopiirin lääketieteellisen kirjaston kokoelma-, koulutus- ja asiakaspalvelutehtävät. Tehtävän hoito alkaa 2.1.2018 tai sopimuksen mukaan ja määräaikaisuus on tässä vaiheessa suunniteltu päättymään 31.12.2019.

Informaatikko vastaa Lapin sairaanhoitopiirin suomen- ja englanninkielisistä tiedonhankinnan koulutuksista ja tiedonhankinnan ohjauksista sekä tarvittavista muista tiedonhankinnan koulutuksista, ohjauksista ja esittelyistä. Informaatikko osallistuu kirjaston asiakas- ja tietopalveluun asiakaspalvelupisteessä ja digitaalisesti. Lisäksi informaatikko osallistuu Lapin sairaanhoitopiirin digitaalisten ja painettujen kokoelmien hankintaprosessiin, aineistojen evaluointiin, ylläpitoon ja kehittämiseen. Tehtäviin kuuluvat myös muut työnantajan määräämät informaatikon osaamisalueeseen liittyvät tehtävät.

Tehtävän hoitoon luetaan eduksi korkeakoulututkinto. Tehtävän hoitaminen edellyttää informaatiotutkimuksen tai kirjasto- ja tietopalvelualan opintoja, suomen ja englannin kielen taitoa sekä kokemusta kirjastotyöstä.

Informaatikon työnantaja on Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä ja lähiesimiehenä toimii kehittämispäällikkö. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määrittyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset 24.11.2017 klo 15.00 mennessä Kuntarekry hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat: Kehittämispäällikkö Mikko Häikiö, mikko.haikio@lshp.fi
Johtajaylilääkäri Jukka Mattila, jukka.mattila@lshp.fi

Rovaniemellä 9.11.2017
Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Organisaation kuvaus

Lapin keskussairaala on Rovaniemen seudun suurimpia työnantajia. Sairaalassa työskentelee noin 1600 eri ammattialojen osaajaa. Keskussairaala tarjoaa mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön Suomen pohjoisimmassa sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä. Lapin keskussairaala on sopivan suuri ja inhimillisesti tehokas sairaala, jonka toiminnassa korostuvat työntekijöiden työtyytyväisyys ja työmielekkyys. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat: Kehittämispäällikkö Mikko Häikiö, mikko.haikio@lshp.fi
Johtajaylilääkäri Jukka Mattila, jukka.mattila@lshp.fi