Open vacancy Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Pääkirjanpitäjä (sijaisuus)

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymäLapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, KeskushallintoRovaniemi
Työavain: 
157037
Hakuaika alkaa: 
9.11.2017
Hakuaika päättyy: 
23.11.2017 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 23.11.2017 klo 15.00 mennessä

PÄÄKIRJANPITÄJÄN toimen sijaisuus

Etsimme pääkirjanpitäjän sijaista työsuhteeseen Lapin sairaanhoitopiirin talouspalveluihin. Sijaisuus alkaa mahdollisimman pian ja kestää vähintään vuoden 2018 loppuun asti.

Pääkirjanpitäjä vastaa mm. organisaation päivittäisestä kirjanpidosta, vero- ja ALV-ilmoitusten sekä viranomaisraportoinnin laadinnasta ja tilinpäätöksen tekemisestä sisältäen konsernitilinpäätöksen. Pääkirjapitäjä ohjeistaa sisäisiä sidosryhmiä kirjanpito- ja verotusasioissa sekä osallistuu talousjärjestelmien kehittämiseen. Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai alan aikaisempi opistoasteen tutkinto. Lisäksi odotamme aiempaa useamman vuoden kokemusta monipuolisista kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävistä, etuna erityisesti kunnan tai kuntayhtymän kirjanpitotehtävien hoitaminen.

Toimen menestyksekäs hoitaminen edellyttää:
- kirjanpidon kannalta olennaisen lainsäädännön tuntemusta
- kokemusta konsernitilinpäätöksen laadinnasta
- taloushallinnon järjestelmien käyttöosaamista
- pitkäjänteisyyttä, vastuuntuntoisuutta ja positiivista asennetta
- hyviä yhteistyötaitoja, huolellisuutta ja järjestelmällisyyttä
- kehittävää työotetta

Lisätietoja tehtävästä antavat laskentapäällikkö Anna-Leena Koskinen p. 040 579 0776 ja talousjohtaja Elisa Kusmin p. 040 758 2762 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme kolmen kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus palvelussuhteen alkaessa.

Rovaniemellä 9.11.2017 Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Organisaation kuvaus

Lapin keskussairaala on Rovaniemen seudun suurimpia työnantajia. Sairaalassa työskentelee noin 1600 eri ammattialojen osaajaa. Keskussairaala tarjoaa mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön Suomen pohjoisimmassa sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä. Lapin keskussairaala on sopivan suuri ja inhimillisesti tehokas sairaala, jonka toiminnassa korostuvat työntekijöiden työtyytyväisyys ja työmielekkyys. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

Laskentapäällikkö Anna-Leena Koskinen p. 040 579 0776 ja talousjohtaja Elisa Kusmin p. 040 758 2762. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi.