Open vacancy Carea

Neurologian erikoislääkäri

CareaCareaKotka
Työavain: 
157139
Hakuaika alkaa: 
1.12.2017
Hakuaika päättyy: 
31.12.2017 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme neurologia Kymenlaaksoon. Toimintaa on Kotkassa Kymenlaakson keskussairaalassa ja Kouvolassa Pohjois-Kymen sairaalassa. Kymenlaakson noin 171 000 asukkaan väestöpohja takaa monipuolisen ja haastavan työn. Ennestään meillä on viisi neurologia ja erikoistuva lääkäri

Neurologian yksikössämme on avohoitopoliklinikka, vuodeosasto, aivohalvausyksikkö ja hengityshalvauksen kotihoitoyksikkö. Yksikkömme on HYKS:n kanssa TELESTROKE yhteydessä. Sen avulla on järjestetty liuotushoidon saatavuus ilta- ja viikonloppuaikaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on erikoislääkärin oikeudet neurologian erikoisalalla.

Tuemme jatkuvaa ammatillista kehittymistä ja mahdollistamme alaan liittyviin koulutuksiin osallistumisen. Keskussairaalassa on mahdollista vaikuttaa omaan työtehtävään ja osallistua toiminnan kehittämiseen SOTE-uudistuksen tuomissa haasteissa. Palkkaus Carean lääkärien palkkausohjeen mukainen.

Organisaation kuvaus

Carea tuottaa erikoissairaanhoidon, sosiaali- ja erityishuollon palveluja Kymenlaaksossa visiolla: paras asiakaskokemus vastuullisella yhteistyöllä. Konsernin liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on n. 2000.

Haluamme olla kokoluokkamme paras ja monipuolisin toimija. Oletko sinä yksi heistä, jotka tekevät meistä parhaan?

Yhteystiedot

Ylilääkäri Ilkka Pieninkeroinen, puh. 020 633 3090