Open vacancy Someron kaupunki

Johtava ruokapalveluesimies

Someron kaupunkiSomeron kaupunkiSomero
Työavain: 
157185
Hakuaika alkaa: 
10.11.2017
Hakuaika päättyy: 
4.12.2017 12.00
Palkka: 
2400 €/kk + kokemuslisä
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.2.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme ruokapalvelualan ammattilaista Someron kaupungin johtavan ruokapalveluesimiehen virkaan 1.2.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Maistuva, monipuolinen ja ravitseva ruoka, sekä sen tarjoilu ympäristöineen on yksi päivän tärkeimmistä hetkistä Someron kaupungin ruokapalvelujen toimipisteissä. Ateriavolyymimme on noin 1600 ateriaa päivittäin ja ruokaa valmistamme viidessä valmistuskeittiössä. Tämän lisäksi meillä on neljä erillistä jakelukeittiötä.

Johtavana ruokapalveluesimiehenä tehtävänäsi on vastata koko Someron kaupungin ruokapalveluista sekä niiden kehittämisestä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu tiivis yhteistyö puhdistuspalvelujen esimiehen kanssa ja tarvittaessa hänen sijaistaminen. Työ on hyvin monipuolista ja asiakaskuntasi koostuukin aina varhaiskasvatuksesta vanhuspalveluun. Toimit yhtenä osana Someron kaupungin tilakeskuksen organisaatiota, jonka tärkein tehtävä on tukea eri toimialojen toimintaa. Toimipisteesi tulee pääosin olemaan Joensuun koulun keittiö, jossa toimit lähiesimiehenä valmistuskeittiölle, mutta hallinnollisten tehtävien johdosta sinulla on työskentelypiste myös kaupungintalolla.

Eduksesi katsomme käytännön ruokapalvelujen johtamiskokemuksen lisäksi perehtyneisyyden ruokapalveluiden asiakaslähtöiseen kehittämiseen, sekä julkisen hankintatoimen ja julkisyhteisön talouden ja hallinnon osaamisen. Tehtävien hoitaminen edellyttää lisäksi reipasta ja itsenäistä työotetta, organisointikykyä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sekä kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen tuntemusta.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, esim. restonomi
(AMK) tai muu vastaava soveltuva koulutus. Lisäksi virassa edellytetään hyvää alan ATK osaamista, sekä sujuvaa Suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2400 €/kk. Lisäksi tulee kokemuslisä riippuen työkokemuksesta. Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 4.12.2017 kello 12.00.

Hakemukset virkaan tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi. Hakulomakkeeseen tulee liittää erillinen CV. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja antaa vt. palvelupäällikkö Eini Moisander puh. 044 7791216 ja tilakeskuksen päällikkö Jari Kauppi puh. 044 7791249. Sähköposti: etunimi.sukunimi@somero.fi

Organisaation kuvaus

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan, sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään.
www.somero.fi

Yhteystiedot

vt. palvelupäällikkö Eini Moisander, puh. 044 7791 216 ja
tilakeskuksen päällikkö Jari Kauppi, puh. 044 7791 249
sähköposti: etunimi.sukunimi@somero.fi