Open vacancy Saarijärven kaupunki

Jätehuoltosuunnittelija

Saarijärven kaupunkiSaarijärven kaupunki, TEKNINEN- JA YMPÄRISTÖTOIMISivulantie 11Saarijärvi
Työavain: 
157220
Hakuaika alkaa: 
10.11.2017
Hakuaika päättyy: 
24.11.2017 16.00
Palkka: 
Kunnallisen TS mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
viimeistään 1.2.2018 lähtien.
Työn kuvaus

Saarijärven kaupunki hakee vakinaiseen virkasuhteeseen jätehuoltosuunnittelijaa. Viran kelpoisuusvaatimuksena on vähintään tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulu (AMK) -tutkinto tai vastaava aikaisempi opistotason tutkinto. Lisäksi toivotaan perehtyneisyyttä ja työkokemusta jätehuollon viranomaistehtävien hoitamisesta sekä tehtävän edellyttämän lainsäädännön hallintaa. Aikaisempi soveltuva kokemus jätehuollon tehtävistä katsotaan eduksi. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen sopimuksen mukaan. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kk:n koeaikaa.
Saarijärven kaupungin hallinnossa toimii ylikunnallinen Sydän-Suomen jätelautakunta, joka vastaa yhdeksän (9) kunnan jätehuollon viranomaistehtävistä. Jätehuolto-asiamiehen alaisuudessa ja työparina vastaatte noin 52 000 asukkaan jätehuollon viranomaistehtävistä. Palvelutuottajana alueella toimii kuntien omistama Sammak-kokangas Oy. Työtehtäviäsi tulevat olemaan jätehuollon suunnittelutehtävät, lauta-kunnan kokouksien valmistelutehtävät, jätehuoltopäätösten tekeminen ja jätehuoltoasiamiehen sijaistaminen, asiakaspalvelu- ja neuvonta, yhteydenpito kuntiin ja yhteistyöverkostoon.
Odotamme viranhaltijalta oma-aloitteista ja ahkeraa työskentelyotetta. Hyvä yhteistyötaito ja asiakaspalvelu ovat sinun vahvuutesi. Olet aidosti kiinnostunut jätehuollon tehtävistä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja laajan tehtäväkentän kauniissa Saarijärven maisemissa ja hyvässä työyhteisössä.

Organisaation kuvaus

Saarijärven kaupunki on lähes 10 000 asukkaan vireä kaupunki Pohjoisessa Keski-Suomessa.

Yhteystiedot

Lisätietoja: tekninen johtaja Vesa Ronkainen 044 4598 358 ja henkilöstöjohtaja Satu Autiosalo 044 4598 203