Open vacancy Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä

Laboratoriohoitaja (sisäinen sijainen)

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymäItä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä, Pohjois-Savon aluelaboratorioPuijonlaaksontie 2Kuopio
Työavain: 
157223
Hakuaika alkaa: 
10.11.2017
Hakuaika päättyy: 
24.11.2017 15.00
Palkka: 
KVTESin mukainen
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme laboratoriohoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pohjois-Savon aluelaboratorioon 1.1.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toivomme hakijalta innostunutta ja aktiivista kehittämisotetta työhön, joustavuutta nopeasti vaihtuvissa tilanteissa sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista laboratoriotyössä.

Toimen sijoituspaikka työsuhteen alussa on Puijon kemian laboratorio. Työ on 3-vuorotyötä. Laboratoriohoitajan tehtäviin ISLABissa kuuluu näytteenottovelvollisuus. Tehtävässä menestyminen edellyttää yhteistyötä ISLABin muiden aluelaboratorioiden ja eri ammattiryhmien kanssa.

Kelpoisuusehtona on laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Lisäksi toimeen valittavilta vaaditaan sellaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa kuin toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää.

Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Ammatinharjoittamislupa (Valvira)

Organisaation kuvaus

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB) järjestää laboratoriopalvelut Etelä-, Itä- ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien sekä Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalveluidenkuntayhtymän alueella (www.islab.fi). Aluelaboratorioita ovat Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon laboratoriot. Henkilökuntaa on noin 600 terveydenhuollon ammattilaista ja toimipaikkoja noin 70.

Yhteystiedot

Hakuaika päättyy pe 24.11.2017 klo 15:00. Sähköiset hakemukset www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Lisätietoja toimesta antavat osastonhoitaja Arja Kiema, puh. 044 7178731, arja.t.kiema@islab.fi tai osastonhoitaja Jaana Hoffren puh. 044 7178783, jaana.hoffren @islab.fi.