Open vacancy Kittilän kunta

Perhetyöntekijän toimi

Kittilän kuntaKittilän kunta, Sosiaali- ja terveystoimiValtatie 15 Kittilä
Työavain: 
157260
Hakuaika alkaa: 
13.11.2017
Hakuaika päättyy: 
27.11.2017 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Kittilän kunnassa on haettavana perhetyöntekijän toimi, jonka ensisijainen sijoituspaikka on neuvolan perhetiimi.

Perhetyöntekijän tehtävässä edellytetään lähihoitajan tutkintoa, jonka suuntautuminen on lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen osaamisala.

Neuvolan perhetyöntekijä on osa moniammatillista työryhmää ja toimii tavallisesti neuvolan terveydenhoitajan työparina. Työtä tehdään perheiden kotona. Tehtäviin kuuluu mm. perheen elämänhallinnan ja sujuvan arjen tukeminen sekä palveluohjaus tilanteissa, joissa vanhemmat ovat esim. hyvin nuoria ensimmäistä lastaan odottavia.

Aiempi kokemus perheiden kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Työaika ja palkkaus ovat KVTES:n mukaan. Valitun tulee esittää ennen tehtävän vastaanottamista hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä. Valitulla on 4 kk:n koeaika.

Hakemus tulee jättää 27.11.2017 klo 15.00 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai paperimuotoisena osoitteeseen Kittilän kunta, sosiaali- ja terveyslautakunta, Valtatie 15, 99100 KITTILÄ. Kuoreen tai sähköpostin aiheeksi merkintä Hakemus - perhetyöntekijä.

Kittilässä 13.11.2017

Organisaation kuvaus

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue sekä kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Tiina Hannukainen, tiina.hannukainen(at)kittila.fi