Open vacancy Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä JEDU

AUTOALAN TUNTIOPETTAJA

Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä JEDUJokilaaksojen koulutuskuntayhtymä Koulutuskeskus JEDUKeskustie 29Siikalatva
Työavain: 
157327
Hakuaika alkaa: 
14.11.2017
Hakuaika päättyy: 
29.11.2017 15.00
Palkka: 
OVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2018
Työn kuvaus

Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymän Koulutuskeskus JEDU hakee 1.1.2018 alkaen vakinaiseen palvelussuhteeseen tuntiopettajaa ajoneuvoasentajan ja automaalarin (autoalan perustutkinto) koulutukseen. Opetuksen lisäksi tehtäviin kuuluu toimia ryhmänohjaajana ja vastata HOKS -prosessista.

Tehtävän sijoituspaikka on Naarajärven vankila, myöhemmin se voi olla JEDUn muukin toimipiste.

Viralliset kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaisesti. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös epäpätevä henkilö voidaan nimetä määräajaksi tehtävään.

Edellytämme
- alan koulutusta
- vahvaa kokemusta näyttötutkintotoiminnasta
- erinomaisia vuorovaikutustaitoja
- kykyä sopeutua erilaiseen oppimisympäristöön vankilaolosuhteissa

Katsomme eduksi
- vankilaopetuskokemuksen
- muun opettajakokemuksen
- toiminnan erityisryhmien kanssa

Tehtävään valitun on toimitettava ennen tehtävän vastaanottamista kunnallisen viranhaltijalain 7 §:n mukainen lääkärintodistus. Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä Rikosseuraamuslaitoksen toimesta ja hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Koeaika on kuusi kuukautta.

Organisaation kuvaus

Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä JEDU toimii Haapajärvellä, Haapavedellä, Kalajoella, Nivalassa, Oulaisissa, Siikalatvan Piippolassa ja Ylivieskassa. JEDU on Pohjois-Suomen toiseksi suurin ammatillisen peruskoulutuksen järjestäjä. Opiskelijoita JEDUssa on n. 4000 nuorten ja aikuisten koulutuksessa ja henkilökuntaa n. 400. Järjestämme vankilakoulutusta Itä-Pohjois-Suomen rikosseuraamusalueella kahdeksassa vankilassa.
Lisätietoja löytyy www.jedu.fi/piippola

Yhteystiedot

vankilakoulutusjohtaja Arto Huuskonen, puh. 044 7692 301.