Open vacancy Raahen kaupunki

Ravitsemistyöntekijä-laitoshuoltaja

Raahen kaupunkiRaahen kaupunki, Keskushallinto, Ateria- ja puhtauspalvelutMartikkalantie 7Raahe
Työavain: 
157402
Hakuaika alkaa: 
13.11.2017
Hakuaika päättyy: 
3.12.2017 18.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Raahen kaupungin ateria- ja puhtauspalvelut tuottaa Raahen kaupungin, Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän ja Raahen koulutuskuntayhtymän ateriapalveluita.

Haemme palvelukseemme ravitsemistyöntekijä-laitoshuoltajaa toistaiseksi voimassa olevaan työ-suhteeseen.

Työsuhteen alkaessa sijoituspaikka on Tikkalan koululla ja Vekkulan päiväkodissa, joissa työskennellään pääsääntöisesti arkipäivisin. Tehtävään kuuluu ensisijaisesti koulun ja päiväkodin palvelu-keittiön ateriatarjontaan liittyvät tehtävät, sekä koulun ja päiväkodin laitoshuoltoon liittyvät tehtävät.

Valitulla henkilöllä tulee olla vähintään keittiöalan ammatillinen perustutkinto ja työkokemusta keittiö- ja siivousalalta sekä hygieniapassi.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja oikeusrekisterikeskuksen antama rikostaustaote ennen koeajan päättymistä. Koeaika neljä (4) kuukautta.

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on ammattiosaamisen lisäksi kehittävä, aktiivinen ja joustava asenne asiakkaisiin, työhön ja työympäristöön. Arvostamme hyvää palveluasennetta, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietoteknistä osaamista.

Organisaation kuvaus

Raahe on kasvava ja kehittyvä n. 25 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen teollisuus- ja satamakaupunki Perämeren rannikolla. Raahen kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Palveluesimies Seita Tikkanen p. 044 439 4300 tai palvelupäällikkö Riitta Pekkala p.040 311 0461.