Open vacancy Raahen kaupunki

Laitoshuoltaja

Raahen kaupunkiRaahen kaupunki, Keskushallinto, Ateria- ja puhtauspalvelutPalokunnankatu 20 / Martikkalantie 7Raahe
Työavain: 
157410
Hakuaika alkaa: 
13.11.2017
Hakuaika päättyy: 
3.12.2017 18.00
Palkka: 
KVTES:nmukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Raahen kaupungin ateria- ja puhtauspalvelut tuottaa laitoshuoltopalveluita ensisijaisesti opetuksen ja varhaiskasvatuksen palvelutarpeeseen. Laitoshuoltajamme toimivat siivouksen lisäksi kohdekohtaisesti osaksi myös ateriapalvelun avustavissa tehtävissä. Työaika on pääsääntöisesti arkipäivisin ajoittuen toimipaikan työvuoron mukaan kello 6.00 - 18.00 aikavälille.

Haemme palvelukseemme neljää laitoshuoltajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Työsuhteen alkaessa sijoituspaikka on Raahen keskustan tiimi (3 paikkaa) ja Tikkalan koulu (1 osa-aikainen 6 h/pv paikka).
Työtehtävät edellyttävät valmiutta liikkua tilanteen mukaan eri palvelukohteissa.

Laitoshuoltajan tehtäviin kuuluu työvuorojen mukaan lähinnä koulujen ja varhaiskasvatuksen toimi-pisteiden mitoitettu laitoshuolto sekä kohdekohtaisesti ateriapalvelun avustavia tehtäviä.

Valitulla henkilöllä tulee olla laitoshuoltajan ammattitutkinto ja työkokemusta alalta sekä hygienia-passi.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja oikeusrekisterikeskuksen antama rikostaustaote ennen koeajan päättymistä. Koeaika neljä (4) kuukautta.

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on ammattiosaamisen lisäksi kehittävä, aktiivinen ja joustava asenne työhönsä ja työympäristöönsä. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus.

Organisaation kuvaus

Raahe on kasvava ja kehittyvä n. 25 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen teollisuus- ja satamakaupunki Perämeren rannikolla. Raahen kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Siivouspäällikkö Jaana Rautio p. 040 135 6761 tai palvelupäällikkö Riitta Pekkala p.040 311 0461.