Open vacancy Arkea Oy

Siivooja

Arkea OyArkea OyTurku
Työavain: 
157456
Hakuaika alkaa: 
14.11.2017
Hakuaika päättyy: 
14.1.2018 00.00
Palkka: 
Tes
Työn luonne: 
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Haemme itsenäiseen työhön tottunutta osa-aikaista siivoojaa Turun alueelle.

Toimimme asiakkaan arjessa mm. oppilaitoksissa, toimisto- ja liikekiinteistöissä, terveydenhuollon toimipisteissä sekä kulttuurikohteissa. Tuotamme puhtauspalveluja sekä yksityiselle että julkiselle sektorille yli 300 ammattilaisen voimin. Kohteemme sijaitsevat Lounais-Suomessa.

Haemme ammattitaitoista siivoojaa loppuvuoteen ja kevääseen. Tehtävä sisältää ylläpitosiivousta monipuolisissa ja vaihtelevissa työympäristöissä. Työ on osa-aikaista, viikkotuntien vaihdellessa 10-37,5 h / vko.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa työkokemusta alalta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä, ripeää työotetta ja huolellisuutta. Laitoshuoltajan ammattitutkinto katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn lisäksi mahdollisuuden kehittyä työssäsi sekä alaa keskimääräistä paremman palkan, AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisesti.

Tervetuloa joukkoomme!

Organisaation kuvaus

Arkea Oy tuottaa ruoka-, siivous-, turvallisuus- ja kiinteistönhoitopalveluja. Olemme kotimainen alan yritys ja työnantaja, joka palvelee 1 200 ammattilaisen voimin asiakkaan arjessa. Arkea on vastuullinen, asiantunteva ja ketterä kumppani tärkeisiin tukipalveluihin.

Yhteystiedot

Sähköpostitse henkilöstösuunnittelija Maiju Sinisalo; maiju.sinisalo@arkea.fi