Open vacancy Lahden kaupunki

Mediakasvatuskoordinaattori

Lahden kaupunkiLahden kaupunki, Kirjasto- ja tietopalvelutKirkkokatu 31Lahti
Työavain: 
157680
Hakuaika alkaa: 
16.11.2017
Hakuaika päättyy: 
22.12.2017 13.00
Palkka: 
2.805,34 €/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
2.1.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme alueelliseen kehittämistehtävään MEDIAKASVATUSKOORDINAATTORIA 2.1.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimialueena on Etelä-Karjalan, Kanta-Hämeen, Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen kunnat.

Mediakasvatuskoordinaattorin päätehtävänä on kirjastopalveluiden ja osaamisen kehittäminen, suunnittelu ja organisointi verkostoituneesti yhteistyössä kirjastojen kanssa. Kirjastohenkilöstön osaamista edistetään monimuotoisesti koulutuksin, työpajoin ja vertaisoppimisen keinoin verkostoitumista ja jakamista hyödyntäen.

Mediakasvatuskoordinaattorin painopistealueina ovat mediakasvatus- ja digiosaamisen edistäminen. Palveluiden kehittäminen ja osaamisen edistäminen edellyttävät lisäksi osallistumista mediakasvatustehtäviin ja digitaitojen edistämiseen kirjaston palvelutoiminnassa.

Kirjastopalveluiden kehittämisen tukeminen sekä henkilöstön osaamisen ja kirjastojen keskinäisen yhteistoiminnan edistäminen toimialueella edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja, verkko- ja viestintätaitoja sekä luovaa, dynaamista ja ratkaisukeskeistä työotetta. Tehtävän hoitoon sisältyy matkustamista.

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto sekä 60 opintopistettä kirjasto- ja informaatioalan opintoja. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sekä oleelliset työtodistukset sähköisen hakemuksen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtäväkohtainen palkkaus on 2.805,34 € / kk.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 22.12.2017 klo 13.00.

Organisaation kuvaus

Lahden kaupunginkirjasto tarjoaa tietoa ja elämyksiä, edistää lukemista, sivistystä ja tietoyhteiskuntataitoja sekä tukee elinikäistä oppimista, henkistä kasvua ja hyvinvointia. Lahden kaupunginkirjasto on yksi alueellista kehittämistehtävää hoitavista kirjastoista kokeillen, uudistaen ja toteuttaen kirjastopalveluja avoimesti, rohkeasti ja yhteisöllisesti.

Pääkirjaston asiakaspalveluista vastaavat Kirjallisuus- ja tietopalvelut sekä Media- ja musiikkipalvelut. Lähipalveluihin kuuluvat kuusi lähikirjastoa, kaksi kirjastopistettä ja kirjastoautoa. Henkilöstöä on lähes 100.

Lahti on kasvava ja kehittyvä melkein 120 000 asukkaan kaupunki, jolla on loistava sijainti nopeiden ja hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudusta. Lahden vahvuuksia ovat erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet, hyvät palvelut ja viihtyisät sekä hintatasoltaan kilpailukykyiset asumisen vaihtoehdot. Lahden kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Kirjastotoimenjohtaja Marja Malminen puh. 050 559 4098 sekä palvelupäällikkö Salla Palmi-Felin puh. 044 416 3778