Open vacancy Nivalan kaupunki

Koulupsykologi

Nivalan kaupunkiNivalan kaupunki, Kasvatus- ja koulutuspalvelutKalliontie 15Nivala
Työavain: 
158076
Hakuaika alkaa: 
20.11.2017
Hakuaika päättyy: 
20.12.2017 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Nivalan kaupungin kasvatus- ja koulutuspalvelut hakee

KOULUPSYKOLOGIA

Haemme joukkoomme yhteistyökykyistä ja opiskeluhuollon kehittämisestä kiinnostunutta henkilöä, jolla on laillistettu psykologin pätevyys. Arvostamme työkokemusta lasten ja nuorten parissa ja koulumaailman tuntemusta.

Nivalassa opiskelijahuollon tiimiin kuuluu vastaava koulukuraattori ja kolme koulukuraattoria. Käytämme psykologipalveluissa myös ostopalveluja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Hakija voi esittää oman palkkatoiveensa.

Työaika on 37 h 30 min/vko.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Työn aloitusaika sovitaan valitun kanssa.

Pätevien hakijoiden puuttuessa myös loppuvaiheen opiskelijat voidaan ottaa määräaikaisena huomioon.

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen 20.12.2017 klo 15:00 mennessä osoitteella www.kuntarekry.fi tai postittamalla hakemuksen os. Nivalan kaupunki, Koulutoimisto, PL 10, 85501 Nivala.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä jättää niistä kopiot haastattelijalle.

Valitun on 30 päivän kuluessa saatuaan tiedon valinnasta esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki 504/2002) sekä lääkärintodistus terveydentilastaan ehdolla, että muutoin valita raukea.

Kasvava ja kehittyvä Nivala on noin 11 000 asukkaan monipuolinen maaseutukaupunki Kalajokilaaksossa. Nivala tarjoaa asukkailleen hyvät asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset harrastusmahdollisuudet. Kaupungin kasvatus- ja koulutuspalvelut edistävät lasten ja nuorten hyvinvointia. Kaupungissa on noin 1 500 peruskoululaista, lukio ja koulutuskuntayhtymän ammattioppilaitos. Tule mukaan kasvatus- ja koulutuspalvelujen noin 300 työntekijän tiimiimme rakentamaan yhteistä tulevaisuutta.

Nivalan kaupunki on savuton työpaikka.

Organisaation kuvaus

Kasvava ja kehittyvä Nivala on noin 11 000 asukkaan monipuolinen maaseutukaupunki Kalajokilaaksossa. Nivala tarjoaa asukkailleen hyvät asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset harrastusmahdollisuudet. Kaupungin kasvatus- ja koulutuspalvelut edistävät lasten ja nuorten hyvinvointia. Kaupungissa on noin 1 500 peruskoululaista, lukio ja koulutuskuntayhtymän ammattioppilaitos.

Yhteystiedot

sivistysjohtaja Riitta Viitakangas
puh. 040 3447 311, etunimi.sukunimi@nivala.fi
vastaava koulukuraattori Kaija Jämbäck
puh. 040 3447 325, etunimi.sukunimi@nivala.fi