Open vacancy Oulaisten kaupunki

Laitosmies

Oulaisten kaupunkiOulaisten kaupunki, Tekninen keskusOulainen
Työavain: 
158420
Hakuaika alkaa: 
22.11.2017
Hakuaika päättyy: 
13.12.2017 15.00
Palkka: 
TTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Oulaisten kaupungin viemäriliikelaitos hakee laitosmiestä jätevedenpuhdistamon hoitajaksi.

Laitosmiehen kelpoisuusvaatimuksena on LVI- tai sähkötekninen peruskoulutus tai muu soveltuva koulutus sekä riittävä työkokemus ed. mainituilta aloilta. Tehtäviin tulee kuulumaan myös osallistuminen kiinteistöpäivystykseen ja tehtäviä joko kiinteistönhoidon tai kuntatekniikan puolelta hakijan pätevyydestä riippuen.

Hakijalta edellytetään asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Hakijan tulee esittää haastattelussa työ- ja tutkintotodistukset.

Toimessa on 4 kuukauden koeaika. Tehtävään valitun tulee ennen työsopimuksen tekemistä toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella: Oulaisten kaupunki, tekninen keskus, Revonkatu 1, 86300 Oulainen

Organisaation kuvaus

Oulainen on n. 7600 asukkaan pirteä, nuorekas ja ystävällinen kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla. Keskustaamme hallitsee kaupungin halki virtaava Pyhäjoki, jonka hyvin hoidetuille rannoille on keskittynyt runsaasti palveluja. Keskustassa kaikki on muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Yhteystiedot

kuntatekniikan päällikkö Hannu Yppärilä, puh. 044 - 4793 254 hannu.ypparila@oulainen.fi tai tekninen johtaja Markku Ketonen, puh. 044 - 4793 250 markku.ketonen@oulainen.fi