Open vacancy Hankasalmen kunta

Ohjaaja työtoimintaan

Hankasalmen kuntaHankasalmen kuntaHankasalmi
Työavain: 
158562
Hakuaika alkaa: 
24.11.2017
Hakuaika päättyy: 
15.1.2018 15.00
Palkka: 
palkka määräytyy KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.1.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Jatkamme määräaikaisen työtoiminnan ohjaajan toimen hakuaikaa, aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan hakuprosessissa.

Haemme ohjaajaa 1.1.-31.12.2018 väliselle ajalle. Toimen täyttäminen myös vuoden 2018 jälkeen on mahdollista.

Työ on pääsääntöisesti toimintakeskus Mäkituvassa puutyöpuolella tehtävää ohjaustyötä. Toimintakeskuksessa olevat asiakkaat ovat joko kuntouttavassa työtoiminnassa, sosiaalihuolto- tai erityishuoltolain mukaisessa työtoiminnassa olevia henkilöitä. Ohjaajan toimenkuva on uusi ja siihen liittyy kehittämistyötä yhteistyössä muiden kehitysvammahuollon ohjaajien ja kuntouttavan työtoiminnan ohjaajien kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaaliohjaajan tehtäviin on tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaalihuollon ammattikorkeakoulututkinto (laki sosiaalihuollon ammatillisen kelpoisuuden vaatimuksista 272/2005) ja sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/1015) mukaisesti. Työkokemus joko kehitysvamma-alalta tai kuntouttavasta työtoiminnasta katsotaan hakijoiden eduksi. Lisäksi hakijoilta toivotaan käden taitoihin ja puuntyöstöön liittyvää osaamista.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Organisaation kuvaus

Hankasalmi on 5500 asukkaan Hyvän arjen kunta. Häkärinteet ja Revontuli Golf ovat hienoja esimerkkejä siitä, että kunnasta löytyy aktiviteetteja kaikkina vuoden aikoina. Sijaintimme pääradan ja ysitien varrella luo kuntaamme hyvät liikenneyhteydet junalla ja autolla. Maaseutumainen Hankasalmi on osa kehittyvää ja kasvavaa Jyväskylän kaupunkiseutua. Kunnan palveluksessa on noin 450 henkilöä.

Yhteystiedot

Hankasalmen sosiaalitoimisto, johtava sosiaalityöntekijä Sanna Hänninen, puh 014 2671 225 (ma-pe klo.9-10), sanna.hanninen@hankasalmi.fi