Open vacancy Ilmajoen kunta

Hallinto- ja talousjohtajan virka

Ilmajoen kuntaIlmajoen kunta, Hallinto- ja talousosastoIlkantie 18Ilmajoki
Työavain: 
158887
Hakuaika alkaa: 
27.11.2017
Hakuaika päättyy: 
29.12.2017 12.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Hallinto- ja talousjohtaja toimii hallinto- ja talousosaston esimiehenä, vastaa päätösten valmistelusta ja täytäntöönpanosta ja kuuluu kunnan johtoryhmään. Hallinto-osasto huolehtii kunnan hallinto-, talous ja henkilöstöpalveluista, tietohallinnosta sekä lautakuntien tukipalveluista. Lisäksi hallinto- ja talousjohtaja toimii kunnanjohtajan sijaisena ja varahenkilönä.

Virkaan valittavalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja riittäväksi katsottavaa perehtyneisyyttä kunnallishallintoon tai -talouteen. Lisäksi arvostamme yhteistyö- ja johtamistaitoja sekä oikeustieteellisiä opintoja.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista kunnan työterveyshuollon antama hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus ja muut edut määräytyvät KVTES:n mukaan ja palkka muodostuu kunnan johtoryhmän palkkauslinjan mukaan.

Organisaation kuvaus

ILMAJOKI on kehittyvä yli 12 000 asukkaan kunta Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoen seudulla. Ilmajoki tunnetaan monipuolisista koulutuspalveluista, kulttuurista, urheilusta ja yrittäjyydestä.

Yhteystiedot

Tiedustelut: kunnanjohtaja Seppo Pirttikoski 044-4191 200(sähköposti etunimi.sukunimi@ilmajoki.fi) tai kunnanhallituksen puheenjohtaja Ahti Ranto puh. 0500-364 704