Open vacancy Oulaisten kaupunki

Kiinteistönhoitaja

Oulaisten kaupunkiOulaisten kaupunki, Tekninen keskusOulainen
Työavain: 
159159
Hakuaika alkaa: 
29.11.2017
Hakuaika päättyy: 
19.12.2017 15.00
Palkka: 
TS
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Oulaisten kaupungin tilapalvelut hakee kiinteistönhoitajaa.

Kiinteistöpalvelujemme perustehtävänä on tuottaa kiinteistöhoidon ylläpitopalveluja kaupungin eri toimialoille.

Kiinteistönhoitajan tehtäviin kuuluu rakennusten kokonaisvaltainen kiinteistönhoito ja ennakoiva huolto sekä piha-alueiden hoito. Tehtävä sisältää myös asiakaspalvelua. Tehtäviin tulee kuulumaan myös osallistuminen kiinteistö- ja kunnallistekniseen varallaoloon.

Hakijalta edellytetään kiinteistönhoitajan koulutusta tai vastaavaa ammattikoulututkintoa tai sitoutumista oppisopimuskoulutukseen. Lisäksi tehtävän suorittamisen eduksi on hyvä suullinen suomen kielen taito. Rakennusautomaation tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää B -ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta työajoihin.

Hakijalta edellytetään hyvää teknistä kokemusta lvi-järjestelmien huolloista. Tehtävä edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn.

Hakijan tulee esittää haastattelussa työ- ja tutkintotodistukset. Toimessa on neljän kuukauden koeaika. Tehtävään valitun tulee ennen työsopimuksen tekemistä toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella: Oulaisten kaupunki, tekninen keskus, Revonkatu 1, 86300 Oulainen

Organisaation kuvaus

Oulainen on n. 7600 asukkaan pirteä, nuorekas ja ystävällinen kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla. Keskustaamme hallitsee kaupungin halki virtaava Pyhäjoki, jonka hyvin hoidetuille rannoille on keskittynyt runsaasti palveluja. Keskustassa kaikki on muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Yhteystiedot

kiinteistöpäällikkö Timo Junttila , puh. 044 - 4793 253 timo.junttila@oulainen.fi tai tekninen johtaja Markku Ketonen, puh. 044 - 4793 250