Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Laboratoriohoitajan / bioanalyytikon toimi

Peruspalvelukuntayhtymä KallioPeruspalvelukuntayhtymä KallioAlavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska
Työavain: 
159160
Hakuaika alkaa: 
28.11.2017
Hakuaika päättyy: 
15.12.2017 12.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) on terveydenhuollon toimialueella haettavana

LABORATORIOHOITAJAN / BIOANALYYTIKON toimi

Tehtävä on sisäisen sijaisen toimi ja kotiyksikkönä on aluksi Ylivieskan terveyskeskus. Kelpoisuusvaatimuksena on laboratoriohoitajan / bioanalyytikon tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Laboratoriohoitajan toimi täytetään 1.1.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Laboratoriohoitajan tehtävänkuvaan kuuluu näytteenotto- ja analysointitehtävät. Syventävät opinnot hematologian, kliinisen kemian ja mikrobiologian alalta katsotaan eduksi.

Hakijoilta edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä ratkaisukeskeistä ja aktiivista otetta työhön. Odotamme valittavalta joustavuutta, vastuullisuutta sekä kiinnostusta ja sitoutumista tehtävänsä sekä asiakaspalvelun ja itsensä kehittämiseen. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Tartuntatautilain mukaisesti työnantajan tulee tarkistaa henkilöstön rokotussuoja 1.3.2018 alkaen. Hakijalla tulee olla tartuntatautilain (1227/2016) mukainen suojaus kunnossa sairastetun taudin tai rokotuksen kautta. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset lähetetään Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi 15.12.2017 klo 12 mennessä. Valitsemme haastateltavat hakemusten perusteella ja lähetämme kutsun haastatteluun sähköpostilla. Todistukset ja kelpoisuus tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antavat:
- osastonhoitaja Päivi Junno p. 044 419 5223
- hoitotyön johtaja Margit Yli-Kotila p. 044 419 5149
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Organisaation kuvaus

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 700 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat:
- osastonhoitaja Päivi Junno p. 044 419 5223
- hoitotyön johtaja Margit Yli-Kotila p. 044 419 5149
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi