Open vacancy Oulaisten kaupunki

Rakennusammattimies

Oulaisten kaupunkiOulaisten kaupunki, Tekninen keskusOulainen
Työavain: 
159215
Hakuaika alkaa: 
30.11.2017
Hakuaika päättyy: 
19.12.2017 15.00
Palkka: 
TS
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.2.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Oulaisten kaupungin tilapalvelut hakee rakennusammattimiestä.

Tehtäviin kuuluu Oulaisten kaupungin omistamien ja hallinnoimien rakennusten kunnossapidon, peruskorjausten tai uudisrakennusten kirvesmies-, laatoitus- ja maalaustyöt tai vastaavat työt. Rakennusammattimiehen kelpoisuusvaatimuksena on talonrakentajan peruskoulutus tai muu soveltuva koulutus sekä riittävä työkokemus ed. mainituilta aloilta. Tehtävä edellyttää B -ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta työajoihin.

Hakijalta edellytetään hyvää kokemusta peruskorjauskohteista ja uudisrakennuskohteista. Hakijalta edellytetään asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn.

Hakijan tulee esittää haastattelussa työ- ja tutkintotodistukset.

Toimessa on 4 kuukauden koeaika. Tehtävään valitun tulee ennen työsopimuksen tekemistä toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella: Oulaisten kaupunki, tekninen keskus, Revonkatu 1, 86300 Oulainen

Organisaation kuvaus

Oulainen on n. 7600 asukkaan pirteä, nuorekas ja ystävällinen kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla. Keskustaamme hallitsee kaupungin halki virtaava Pyhäjoki, jonka hyvin hoidetuille rannoille on keskittynyt runsaasti palveluja. Keskustassa kaikki on muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Yhteystiedot

kiinteistöpäällikkö Timo Junttila , puh. 044 - 4793 253 timo.junttila@oulainen.fi tai tekninen johtaja Markku Ketonen, puh. 044 - 4793 250