Open vacancy Keuruun kaupunki

Vesihuoltopäällikkö

Keuruun kaupunkiKeuruun kaupunki, HallintopalvelutKantolantie 6Keuruu
Työavain: 
159374
Hakuaika alkaa: 
1.12.2017
Hakuaika päättyy: 
18.12.2017 15.00
Palkka: 
TS:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Keuruun kaupunki hakee vakituiseen virkaan vesihuoltopäällikköä, joka vastaa vesi- ja viemärilaitoksen toiminnasta, kehittämisestä, vesihuoltoverkostojen ja -laitosten ylläpidosta sekä rakentamisesta että rakennuttamisesta. Vesihuoltopäällikkö johtaa Keuruun Vesi liikelaitosta.

Virkaan valittavalta vaaditaan vesihuoltoalalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto sekä kokemusta vesihuoltoalalta ja rakennuttamistehtävistä. Lisäksi arvostamme yhteistyökykyisyyttä, projekti- ja hankintaosaamista sekä valmiuksia toimintojen kehittämiseen.

Virka täytetään toistaiseksi ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Viran vastaanottaminen tapahtuu sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Palkkatoivomuksen voi myös esittää. Virkaa hakevien on hyvä varautua erilliseen soveltuvuustestiin. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset toimitetaan 18.12.2017 klo 15 mennessä sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-järjestelmän kautta: www.kuntarekry.fi. Hakemuksen työavain 159374. Hakijoiden tulee esittää haastattelussa alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.
Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteen alussa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Keuruulla on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua. Keuruun keskustaajama on asukasluvultaan ja palveluiltaan suurin taajama Seinäjoen, Jyväskylän ja Tampereen välisellä maaseutualueella. Keuruu on vetovoimainen paikka tehdä kauppaa. Lähikunnista tulevat asiakkaat lisäävät ostovoimaa. Seutukunnan palveluita kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa.

Perheiden peruspalvelut kuten päivähoito, terveydenhuolto ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Rakentamisessa Keuruun kaupunki on satsannut viime vuosina muun muassa koulujen ja päiväkotien peruskorjaukseen, uuden palvelutalon rakentamiseen vanhuksille ja uimahallin peruskorjaukseen.

Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa perheiden ja matkailijoiden vapaa-aikaan ja rentoutumiseen.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat:
Keuruun Vesi liikelaitoksen johtokunnan puheenjohtaja Marko Ruokola, puh. 0400 497 245, marko.ruokola@gmail.com
Tekninen johtaja Janne Teeriaho, puh. 040 650 7256, janne.teeriaho@keuruu.fi
Yhteydenotot mieluummin sähköpostilla.