Open vacancy Haminan kaupunki

Lastentarhanopettaja

Haminan kaupunkiHaminan kaupunki, Hyvinvointipalvelut Kaarlonkatu 4Hamina
Työavain: 
159430
Hakuaika alkaa: 
30.11.2017
Hakuaika päättyy: 
15.12.2017 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Hakuajan päätyttyä
Työn kuvaus

Haminan kaupungin hyvinvointipalveluissa varhaiskasvatus ja tukipalvelut -tulosalueella on haettavana

LASTENTARHANOPETTAJAN MÄÄRÄAIKAINEN VIRKA

Kelpoisuusehtona lastentarhanopettajan virkaan on kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet opinnot sen laajuisina kuin asetuksella tarkemmin säädetään. Vanhanmuotoisen tutkinnon suorittaneiden kelpoisuus on lain 272/2005, 15§ mukainen.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Valitun on ennen virkasuhteen alkamista toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Haminan hyvinvointipalvelut on savuton työpaikka.

Hakuaika päättyy 15.12.2017 klo 15.00.

Hakemukset on ensisijaisesti toimitettava Haminan kaupungin kotisivulla Avoimet työpaikat -kohdassa olevalla sähköisellä hakemuslomakkeella tai osoitteella Haminan kaupunki, Viestintä PL 70, 49401 Hamina. Kuoreen maininta Lastentarhanopettajan haku.

Organisaation kuvaus

Hamina on viehättävä, noin 21 000 asukkaan pikkukaupunki Kaakkois-Suomessa, Suomenlahden rannalla. Haminassa on hyvät asuinalueet, monipuolinen elinkeinorakenne ja kaikki palvelut lähellä. Haminan vaikuttava vanha kaupunki linnoitusvalleineen, meri ja saaristo sekä ystävällinen, aito ja aktiivinen ilmapiiri tekevät Haminasta ainutlaatuisen ja viihtyisän kaupunkimiljöön.

Tervetuloa joukkoomme kehittämään tulevaisuuden Haminaa!

Yhteystiedot

Leena Peltola p. 040 1991639 leena.peltola@hamina.fi