Open vacancy Kangasniemen kunta

Liikuntapaikkahoitajan sijaisuus

Kangasniemen kuntaKangasniemen kuntaOtto Mannisen tie 2 Kangasniemi
Työavain: 
159451
Hakuaika alkaa: 
30.11.2017
Hakuaika päättyy: 
18.12.2017 12.00
Palkka: 
TS mukaisesti , työaika 38,75 h/viikko
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
18.01.2018
Työn kuvaus

Liikuntapaikkahoitajan tehtävät jäähallissa ja ulkoliikuntapaikoilla. Tehtäväkenttä sisältää jäänhoitotyöt jäähallissa, latujen kunnostus latukoneella ja moottorikelkalla, lumityöt/kalustokuljetukset traktorilla, asiakaspalvelutehtäviä sekä pienimuotoisia remonttitöitä. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on liikuntapaikkahoitajan ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus. Lisäksi vaaditaan työkokemusta liikuntapaikkojen hoidosta. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös vähintään B-ajokortin ja kokemusta traktorin käytöstä. Arvostamme kokemusta liikuntapaikkojen hoitamisesta, oma-aloitteelisuutta, palveluhenkisyyttä sekä hyviä kädentaitoja. Työ on vuorotyötä, sisältäen myös viikonloppuvuoroja. Vapaamuotoinen hakemus tulee toimittaa 18.12.2017 kello 12.00 mennessä osoitteella Kangasniemen kunta, tekniset palvelut, Otto Mannisen tie 2, 5100 Kangasniemi. Kuoreen merkintä " Liikuntapaikkahoitaja"

Organisaation kuvaus

KANGASNIEMI – HELMI PUULAN KAINALOSSA

Kangasniemi on vireä ja elinvoimainen kunta puhtaiden vesistöjen äärellä. Paikkakuntamme sijainti kolmen kaupungin - Mikkelin, Jyväkylän ja Pieksämäen - muodostamassa kolmiossa on ihanteellinen. Maaseudun rauhasta on helppo piipahtaa nopeasti kaupunkien vilinässä. Helsinkiinkään matkaa ei ole kuin noin 250 km.

Noin 6000 asukkaan kokoisessa kunnassamme ihmisen on hyvä viettää vapaa-aikaansa sekä myös asua ja työskennellä. Kunnan niin yksityinen kuin julkinenkin palveluvarustus on hyvä ja laadukas. Vilkas ja monipuolinen harrastustoiminta tarjoaa tekemistä vauvasta vaariin niin kulttuuriin, liikunnan, kädentaitojen kuin monen muunkin toiminnan osalta. Etelä-Savon maakuntajärvi Puulan sekä Kyyveden vesistöt ja niitä ympäröivä luonto tarjoavat retkeilijöille mainiot mahdollisuudet luonnosta nauttimiseen ympäri vuoden.

Asumiseen on Kangasniemellä monenlaisia mahdollisuuksia. Omien toiveiden ja tarpeiden mukaisen kodin voi valita joko keskustan palvelujen ääreltä tai sitten maaseudun rauhasta. Omakotitalotonttien tarjonta on runsasta ja monipuolista. Taajamassa Puulaveden ja Säynätlammen rantamaisemissa on useita ympärivuotiseen asumiseen kaavoitettuja tontteja. Lisäksi vireillä on useita kerros- ja rivitalohankkeita. Kangasniemellä kylätoiminta on vilkasta ja tonttitarjontaa sekä myytäviä kohteita on useammankin kylän alueella.

Kunnan päästrategiaan kuuluu, että asukkaiden terveyttä ja hyvinvointia edistetään kaikin käytettävissä olevin keinoin. Ennaltaehkäisevä työ ulottuu asukkaisiin ja asiakkaisiin kaikkina ikäkausina. Henkilöstön hyvinvointiin panostetaan aktiivisen työhyvinvointitoiminnan avulla. Henkilöstö on sitoutunutta ja motivoitunut toimimaan asiakkaiden hyväksi.

Yhteystiedot

Tekninen johtaja Mikko Korhonen, mikko.korhonen@kangasniemi.fi, 040 515 1739 sekä liikuntasihteeri Markus Laitinen, markus.laitinen@kangasniemi.fi, 040 586 1887.