Open vacancy Loviisan kaupunki

Rehtori

Loviisan kaupunkiSivistyskeskusLoviisa
Työavain: 
159459
Hakuaika alkaa: 
30.11.2017
Hakuaika päättyy: 
19.12.2017 12.00
Palkka: 
Tehtäväkohtainen palkka 3 650 €/kk.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.3.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Loviisa on viehättävä merellinen kaksikielinen kaupunki, jota leimaa pikkukaupungin idylli. Loviisassa toimii kaksi alueopistoa, Valkon kansalaisopisto (Vako) ja Lovisa svenska medborgarinstitut (Mi). Molemmat opistot tarjoavat vapaasta sivistystyöstä säädetyn lain mukaista opetusta Loviisan lisäksi myös Lapinjärvellä ja Pyhtäällä.

Loviisan kaupungin sivistyskeskus hakee Vakolle ja Mi:lle yhteistä rehtoria 1.3.2018 alkaen toistaiseksi. Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

Rehtorin kelpoisuuvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998, § 2) mukaan. Rehtorin kielitaitovaatimus on määritelty saman asetuksen 3. §:ssä.

Rehtorin keskeisiin tehtäviin kuuluu muun muassa
vastuu kansalaisopistojen toiminnasta ja sen kehittämisestä
vastuu opetustoiminnan suunnittelun koordinoinnista
opistojen johtaminen ja lähiesimiehenä toimiminen opistojen henkilökunnalle
valmistella ja esitellä opistojen johtokuntiin kaupungin hallintosäännössä määritellyt asiat

Haemme opistoille yhteistä rehtoria, jolla on hyvät sekä pedagogiset että henkilöstöjohtamisen taidot. Arvostamme vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä ja kehittämishalukkuutta. Tehtävässä vaaditaan molempien kotimaisten kielten hyvää kirjallista ja suullista hallintaa.

Pyydämme toimittamaan hakemuksen osoitteen www.kuntarekry.fi kautta. Hakemuksiin tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna tai niistä tulee toimittaa kirjalliset kopiot.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Organisaation kuvaus

Loviisa - Pieni kaupunki, suuria elämyksiä

Loviisa on elinvoimainen vajaan 16000 asukkaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.

Yhteystiedot

sivistysjohtaja Thomas Grönholm, puh 0440 555 250, thomas.gronholm@loviisa.fi