Open vacancy Carea

Osastonylilääkäri

CareaCareaKouvola
Työavain: 
159467
Hakuaika alkaa: 
1.12.2017
Hakuaika päättyy: 
31.12.2017 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme osastonylilääkäriä nuorisopsykiatriaan

Kymenlaakson psykiatrinen sairaala sijaitsee Kouvolassa Pohjois-Kymen sairaalan vieressä. Sairaalassa on yksi nuorisopsykiatrian osasto. Nuorisopsykiatrialla on lisäksi avohoitopalveluita tarjoavat poliklinikat Kotkassa ja Kouvolassa. Kehitämme ja toteutamme palveluja yhteistyössä perusterveydenhuollon toimijoiden kanssa ja olemme keskeinen toimija alueellisen syömishäiriöiden hoitomallin kehittämisessä. Ajankohtaisesti toimintamme painopistealueita ovat perhe- ja verkostotyön sekä tehostetun avohoidon kehittäminen.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on Suomessa laillistettu nuorisopsykiatrian erikoislääkärin pätevyys. Psykoterapiakoulutus ja -kokemus katsotaan eduksi.

Tule hyvin toimivan ja kokeen tiimin jäseneksi mielenkiintoiseen työhön!
Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden joustaviin työaikoihin ja mahdollisuudet ammatilliseen täydennyskoulutukseen

Organisaation kuvaus

Carea tuottaa erikoissairaanhoidon, sosiaali- ja erityishuollon palveluja Kymenlaaksossa visiolla: paras asiakaskokemus vastuullisella yhteistyöllä. Konsernin liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on n. 2000.

Haluamme olla kokoluokkamme paras ja monipuolisin toimija. Oletko sinä yksi heistä, jotka tekevät meistä parhaan?

Yhteystiedot

ylilääkäri Tuuli Nikkarinen p. 044 223 1571
Carean keskus p. 05 220 51
sähköposti etunimi.sukunimi@carea.fi