Open vacancy Loviisan kaupunki

Kulttuurituottaja

Loviisan kaupunkiSivistyskeskusLoviisa
Työavain: 
159497
Hakuaika alkaa: 
30.11.2017
Hakuaika päättyy: 
19.12.2017 12.00
Palkka: 
Palkkaus KVTES:n mukaan.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.2.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Loviisan kaupungin kulttuuripalvelu hakeaa idearikasta ja innostunutta kulttuurituottajaa. Kulttuurituottajan pääasiallisiin tehtäviin kuuluu Loviisan kaupungin kulttuuri- ja taidetapahtumien suunnittelu, koordinointi ja toteutus.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva alempi ammattikorkeakoulututkinto, vastaava opistoasteinen tutkinto tai ammatillinen perustututkinto, taide- ja kulttuurialan hyvä tuntemus sekä työkokemus alalta. Tehtävän hoitaminen vaatii projektihallintataitoja, oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää viestintä- ja markkinointiosaamista.

Hakijalta edellytettään toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen taito. Koeaika on neljä kuukautta. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset toimitetaan kuntarekry.fi:n kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna tai toimittaa niistä kirjalliset kopiot osoitteeseen Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, PL 68, 07901 Loviisa.

Organisaation kuvaus

Loviisa on elinvoimainen vajaa 16000 asukaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.

Yhteystiedot

kulttuuri- ja vapaa-aikatoimen päällikkö Leif Eriksson puh. 040 568 4138, leif.eriksson@loviisa.fi