Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Määräaikainen perheneuvolan psykologi

Peruspalvelukuntayhtymä KallioPeruspalvelukuntayhtymä KallioAlavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska
Työavain: 
159681
Hakuaika alkaa: 
1.12.2017
Hakuaika päättyy: 
27.12.2017 16.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Hei, oletko kiinnostunut mielenkiintoisesta ja vaihtelevasta työstä lasten, nuorten ja perheiden parissa mukavassa työyhteisössä?

Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa on uudelleen haettavana määräaikainen, osa-aikainen (vähintään 50 % /18,75 h/viikko)

PERHENEUVOLAN PSYKOLOGI

Määräaikaisuuden kesto tarkentuu myöhemmin.

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion perheneuvolan henkilökuntaan kuuluvat johtaja, 3 psykologia ja 2 sosiaalityöntekijää. Lisäksi perheneuvolassa käy 2 konsultoivaa lastenpsykiatria. Perheneuvolan toimipisteet sijaitsevat Nivalassa ja Ylivieskassa. Psykologi tulee työskentelemään molemmissa toimipisteissä.

Tarjoamme haasteellista ja monipuolista lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehtävää tutkimus-, hoito- ja konsultaatiotyötä sekä verkostotyötä. Työnohjaus on perheneuvolassamme järjestetty ja muutoinkin työvälineet ja työskentelymallit ovat kunnossa.

Viran pätevyysvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Kokemus lasten ja perheiden parissa työskentelystä katsotaan eduksi. Viran tehtäväkohtainen palkka on 50 %:n työajalla 2048.78 e/kk. Palkkaa ja työehtoja koskevat muut määräykset KVTES:n mukaan.

Virkaan valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä terveydenhoitajan todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi ote rikosrekisteristä (laki 504/2002 3 §). Virassa noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset opinto- ja työtodistusjäljennöksineen, joita ei palauteta, lähetetään osoitteella: Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Perhepalvelukeskus, Pistotie 1, 84100 Ylivieska.
Pyydämme jättämään hakemuksen 27.12.17 klo 16 mennessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antavat:
- perheneuvolan johtaja Tuovi Takkunen p. 044 419 5727
- psykologi Seija Uusitalo p. 044 419 5717
- tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Organisaation kuvaus

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 700 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat:
- perheneuvolan johtaja Tuovi Takkunen p. 044 419 5727
- psykologi Seija Uusitalo p. 044 419 5717
- tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi