Open vacancy Huittisten kaupunki

Lastentarhanopettaja

Huittisten kaupunkiHuittisten kaupunki, Kasvatus- ja opetuspalvelut, VarhaiskasvatusHuittinen
Työavain: 
159740
Hakuaika alkaa: 
1.12.2017
Hakuaika päättyy: 
19.12.2017 16.00
Palkka: 
Kvtes, 2384,64e
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
2.1.2018
Työn kuvaus

Huhkolan päiväkodin satelliittiryhmään haetaan lastentarhanopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 2.1.2018 alkaen. Haemme työntekijää jolla on ymmärrys, tieto ja taito lapsilähtöiseen kasvatukseen. Lastentarhanopettajan työssä olennaista ovat lapsilähtöisen suunnittelun ja toiminnan toteutuksen lisäksi yhteistyötaidot niin työyhteisön kuin perheiden kanssa. Erityiskasvatuksen tietotaito katsotaan eduksi.
Kyseessä on satelliittiryhmä joka on sijoitettuna väliaikaisiin tiloihin.
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 7 §:n mukainen pätevyys.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op.

Organisaation kuvaus

Huittinen on vetovoimainen noin 10 700 asukkaan satakuntalainen kaupunki, talousalueensa kaupan keskus ja tunnettu hyvästä liikenteellisestä sijainnistaan. Huittisten kaupungin kasvatus - ja opetuspalvelut vastaavat laadukkaan ja turvallisen kasvu - ja opinpolun järjestämisestä lapsille ja nuorille.
Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.www.huittinen.fi
paperisena tulleet hakemukset siirrämme Kuntarekryyn.

Yhteystiedot

Huhkolan päiväkodin johtaja Ulla Hosike p 044 560 4260, etunimi.sukunimi@huittinen.fi