Open vacancy Janakkalan kunta

Lähihoitaja

Janakkalan kuntaJanakkalan kunta, Perusturva, Terveyden- ja sairaanhoitoKivimiehentie 2Janakkala
Työavain: 
159868
Hakuaika alkaa: 
4.12.2017
Hakuaika päättyy: 
18.12.2017 12.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
2.1.2018
Työn kuvaus

LÄHIHOITAJAA TERVAKOSKEN TERVEYSASEMALLE

Tervakosken terveysaseman hoitopalveluiden potilastoimistoon ja laboratorioon haetaan lähihoitajaa 4 kk sijaisuuteen. Lähihoitajan toimeen haetaan kevään aikana täyttölupaa jonka jälkeen toimi tulee avoimeen hakuun. Lähihoitajan toimenkuvaan on kuulunut mm asiakkaiden neuvonta ja ohjaus, Marevan potilaiden lääkitysmuutoksista ilmoittaminen, laboratorionäytteiden ottaminen ja avustaminen niiden otossa. Edellä mainittujen työtehtävien lisäksi lähihoitajan työnkuvaa ollaan muuttamassa uusien toimintatapojen myötä.

Työ alkaa 2.1.2018 perehdytyksellä tai sopimuksen mukaan. Kyseessä on puolen vuoden vuosilomasijaisuus.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan työaika huomioiden. Työaikamuoto on jaksotyö, päivätyönluonteinen.

Pätevyysvaatimuksena on lähihoitajantutkinto, jolla kokemusta terveyskeskuksen perusterveydenhuollon avovastaanottotyöstä ja suoniverinäytteen ottamisesta.

Organisaation kuvaus

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.
Noin 1000 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vastaava sairaanhoitaja Marjo Kuikka puh. (03) 680 1440 (virka-aikana) tai marjo.kuikka@janakkala.fi tai vastaava laboratoriohoitaja Pirjo Tuomela (03) 6801 642 (virka-aikana) tai pirjo.tuomela@janakkala.fi

Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 18.12.17 klo 12.00. Tietoa Janakkalan kunnasta ja organisaatiosta löydät osoitteesta www.janakkala.fi.