Open vacancy Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Graafisen suunnittelun päätoiminen tuntiopettaja

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymäKeski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut, Liike-elämän palvelutTuusula
Työavain: 
159873
Hakuaika alkaa: 
4.12.2017
Hakuaika päättyy: 
18.12.2017 14.00
Palkka: 
OVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2018
Työn kuvaus

Graafisen suunnittelun tuntiopettajan työtehtäviin kuuluvat osaamisalan opetustehtävät, työssäoppimisen ohjaus ja vastuuohjaajan tehtävät. Toimenkuvaan kuuluu myös graafisen suunnittelun opetustehtäviä kansanopistossa. Toimipaikka Pekka Halosen akatemia Tuusulassa.

Kelpoisuusvaatimuksena ovat alan korkeakoulututkinto sekä pedagoginen pätevyys. Lisäksi edellytämme kokemusta toisella asteella opettamisesta, ja käytännön työkokemusta toimenkuvaan kuuluvan opetuksen sisällöistä (graafinen suunnittelu, tuotemuotoilu, valokuvaus, kuvankäsittely). Vaadittava ohjelmisto-osaaminen opetukseen: Adobe Photoshop, Bridge, Indesign, Illustrator ja Photoshop Lightroom.

Lisäksi kokemus freelancer- sekä taide- tms. näyttelytoiminnasta katsotaan eduksi.

Arvostamme hyviä ohjaus- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittävää työskentelyotetta.

Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Täytössä käytetään neljän kuukauden koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Keuda toteuttaa opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä, vetovoimaisia koulutus- ja kehittämispalveluja. Keudalla on yhteensä 11 toimipistettä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä.
Keudassa opiskelee yhteensä noin 7000 nuorta ja aikuista. Henkilökuntaa on noin 650.
Asiakaslupauksemme ovat:
Keudassa rakennat oman polut ammattiin, Keuda luo työelämäkumppanuuksia sekä Keudassa saa innostua ja innostaa.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa toimialapäällikkö Markku Tyni, 050 439 7677, markku.tyni@keuda.fi