Open vacancy Janakkalan kunta

Yleiskaavasuunnittelija

Janakkalan kuntaJanakkalan kunta, Tekniikka ja ympäristö, Kaavoitus ja maankäyttöJanakkala
Työavain: 
159979
Hakuaika alkaa: 
5.12.2017
Hakuaika päättyy: 
22.12.2017 12.00
Palkka: 
TS:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.3.2018 tai sop. mukaan
Työn kuvaus

Haemme vakituiseen virkaan yleiskaavasuunnittelijaa.

Yleiskaavasuunnittelija työskentelee osana osaavaa ja tiivistä maankäytön suunnittelun yksikköä monialaisessa teknisen toimen työyhteisössä. Maankäytön yksikössä työskentelee kuusi kaavoituksen, maankäytön ja -rakentamisen ammattilaista maankäytön päällikön alaisuudessa.

Yleiskaavasuunnittelijan päätehtävänä on kunnan yleiskaavojen laatiminen, ohjaaminen ja valmistelu. Yleiskaavasuunnittelija osallistuu myös maakunnallisiin ja seudullisiin maankäytön selvityksiin sekä hankkeisiin. Lisäksi yleiskaavasuunnittelija vastaa ranta-asemakaavoitukseen liittyvistä kysymyksistä sekä suunnittelutarveratkaisuista ja poikkeamispäätöksistä asemakaava-alueen ulkopuolella.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mielellään 1.3.2018 mennessä. Palkkaus on TS:n mukainen. Virkasuhteessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Viran pätevyysvaatimuksena MRA 3 §: soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta kaavasuunnittelutehtävistä ja julkishallinnosta. Arvostamme hyvää yhteistyökykyä, neuvottelu- ja esiintymistaitoa sekä luovaa ja kehittämislähtöistä toimintatapaa. Kyky itsenäiseen työskentelyyn ja kaavoitusprosessin kokonaisuuden hallinta ovat edellytyksiä tehtävän hoitamiselle. Lisäksi edellytämme hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen osaamista.

Organisaation kuvaus

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.

Noin 1000 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työ-elämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.

Yhteystiedot

Avoimesta virasta lisätietoja antavat tekninen johtaja Jukka Vahila, p. 03 680 1311, jukka.vahila@janakkala.fi tai elinvoimapäällikkö Ismo Holstila, p. 050 591 5865, ismo.holstila@janakkala.fi

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 22.12.2017 klo 12.00.