Open vacancy Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Matkailu- ja hotellipalvelualan opettaja

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymäKeski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut, PalvelualatJärvenpää
Työavain: 
159981
Hakuaika alkaa: 
5.12.2017
Hakuaika päättyy: 
19.12.2017 14.00
Palkka: 
OVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2018
Työn kuvaus

Tehtävään kuuluu matkailu- ja hotellipalvelualan opetuksen lisäksi työpaikalla oppimisen ohjausta sekä toimimista vastuuohjaajana ja kasvattajana yhteistyössä oppilaitoksen muun henkilöstön kanssa.

Toivomme hakijalta laaja-alaista matkailu- ja hotellipalvelualan hallintaa, yhteistyökykyä ja kehittämisotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta opetusjärjestelyissä sekä tiimityötaitoja. Sähköisten oppimisalustojen (esim. moodle) osaaminen on eduksi.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (A986/1998 ja asetusmuutos 1168/2010) mukaista kelpoisuutta.

Arvostamme kokemusta ammatillisesta koulutuksesta, vastuuohjaajana toimimisesta, työpaikalla oppimisen ohjauksesta ja näyttöjen arvioinnista. Arvostamme myös alan työelämän tuntemusta sekä sitoutumista opiskelijoiden ammatillisen kasvun tukemiseen ja opintojen läpäisyn edistämiseen.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen virkasuhteen vahvistamista ja selvitys terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn alkamisesta.

Organisaation kuvaus

Keuda toteuttaa opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä, vetovoimaisia koulutus- ja kehittämispalveluja. Keudalla on yhteensä 11 toimipistettä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä.
Keudassa opiskelee yhteensä noin 7000 nuorta ja aikuista. Henkilökuntaa on noin 650.
Asiakaslupauksemme ovat:
Keudassa rakennat oman polut ammattiin, Keuda luo työelämäkumppanuuksia sekä Keudassa saa innostua ja innostaa.

Yhteystiedot

Toimialapäällikkö Eira Bani puh: 050 4344 128 eira.bani@keuda.fi