Open vacancy Arkea Oy

Palveluesimies

Arkea OyArkea OyVaasa
Työavain: 
160045
Hakuaika alkaa: 
5.12.2017
Hakuaika päättyy: 
18.12.2017 23.00
Palkka: 
Sopimus
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
2.1.2018
Työn kuvaus

Haemme palveluesimiestä vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan Arkean ruokapalvelua. Työalueena on Vaasan seutu. Palveluesimies vastaa oman palvelualueensa henkilöstön johtamisesta, asiakkuuksista, työtehtävien organisoinnista, laadun seurannasta sekä kannattavasta toiminnasta.

Palveluesimies työskentelee osana Arkean ammattitaitoista ruokapalvelua. Ruokapalvelu tuottaa vuosittain 10,6 miljoonaa ateriaa. Nämä ravitsevat ja maukkaat ateriat valmistamme monessa eri toimipisteessä 700 ammattilaisen voimin.

Tehtävissä menestyminen edellyttää sinulta esimieskokemusta suurtalouspuolelta, restonomin tai suurtalousesimiehen ammattitutkintoa, osaamista asiakaspalvelusta ja henkilöstöjohtamisesta sekä kykyä toimia muutostilanteissa. Liikkuvan työn vuoksi sinulla on auto käytössäsi.

Persoonana olet organisointikykyinen ja loistat tiimityössä. Omalla ohjaustaidollasi ratkaiset päivittäiset haasteet yhdessä sinua tukevan työyhteisön kanssa ja osaat motivoida työyhteisöäsi. Pystyt sujuvasti työskentelemään sekä suomen että ruotsin kielellä.

Miksi tulisit töihin Arkeaan? Tarjoamme antoisan työn kasvavassa yhtiössä sekä AVAINTA TES:n mukaiset vuosilomaedut. Panostamme henkilöstömme kouluttamiseen ja työskentelyyn turvallisessa työyhteisössä. Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemus palkkatoiveen ja cv:n kera. Työ alkaa sopimuksen mukaan

Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisesti.

Tervetuloa joukkoomme!

Organisaation kuvaus

Arkea Oy tuottaa ruoka-, siivous-, turvallisuus- ja kiinteistönhoitopalveluja. Olemme kotimainen alan yritys ja työnantaja, joka palvelee 1 200 ammattilaisen voimin asiakkaan arjessa. Arkea on vastuullinen, asiantunteva ja ketterä kumppani tärkeisiin tukipalveluihin.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Rami Mielonen 040 487 5168; to 7.12 ja pe 8.12. klo 15-16