Open vacancy Hankasalmen kunta

Palveluvastaava

Hankasalmen kuntaHankasalmen kuntaHankasalmi
Työavain: 
160090
Hakuaika alkaa: 
6.12.2017
Hakuaika päättyy: 
4.1.2018 16.00
Palkka: 
Palkka määräytyy KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.2.2018 tai sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Hankasalmen kunnan perusturvalautakunta julistaa haettavaksi palveluvastaavan viran vanhuspalveluissa.

Palveluvastaavan ensimmäinen sijoituspaikka on 33 paikkainen Päivärannan tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa tuotetaan sosiaalihuoltolain mukaista vuokrasopimukseen perustuvaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista.

Palveluvastaava toimii lähiesimiehenä työnantajan edustajana. Keskeisiä johtamistehtäviä on henkilöstön johtaminen ja asiakkuuksien hallinta. Palveluvastaava vastaa oman yksikkönsä perustehtävän toteutumisesta ja tuloksellisuudesta. Palveluvastaava seuraa ja arvioi johtamansa yksikön laatua ja taloutta sekä raportoi seurantatiedot esimiehelleen. Tehtäviin kuuluu sairaanhoito- / ja hoivanprosessi, jossa keskitytään johtamaan arjen toimintoja ja kodinomaisen sekä kuntouttavan työotteen juurruttamisprosesseja. Palveluvastaava vastaa henkilöstön sairaanhoidollisesta osaamisesta myös laajemminkin vanhuspalveluissa.

Asumispalvelut järjestetään asiakaslähtöisesti, asukkaiden toimintakykyä ylläpitäen ja vahvistaen, sekä kannustaen asukkaita osallistumaan arkiympäristönsä normaaliin arkeen. Asukasta kannustetaan ja aktivoidaan omatoimiseen ja itsenäiseen suoriutumiseen.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja/tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulutus tai aikaisempi opistoasteen koulutus sekä johtamiskoulutus, alan tuntemus ja riittävä johtamistaito. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Haastattelu virkaan järjestetään 9.1.2018.

Hankasalmen kunta on savuton työpaikka.

Organisaation kuvaus

Hankasalmi on 5500 asukkaan Hyvän arjen kunta. Häkärinteet ja Revontuli Golf ovat hienoja esimerkkejä siitä, että kunnasta löytyy aktiviteetteja kaikkina vuoden aikoina. Sijaintimme pääradan ja ysitien varrella luo kuntaamme hyvät liikenneyhteydet junalla ja autolla. Maaseutumainen Hankasalmi on osa kehittyvää ja kasvavaa Jyväskylän kaupunkiseutua. Kunnan palveluksessa on noin 450 henkilöä.

Yhteystiedot

Vanhuspalvelupäällikkö Tarja Sirkka, 014 2671220, tarja.sirkka@hankasalmi.fi