Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Lähihoitaja

Peruspalvelukuntayhtymä SelännePeruspalvelukuntayhtymä SelänneHaapajärvi
Työavain: 
160091
Hakuaika alkaa: 
5.12.2017
Hakuaika päättyy: 
19.12.2017 16.00
Palkka: 
KVTES:n TVA:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
8.1.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme lähihoitajaa Peruspalvelukuntayhtymä Selänteen Haapajärven Terapiayksikön kotikuntoutukseen ajalle 8.1.-7.3.2018.

Työ on aluksi päivätyötä, mutta voi muuttua 2 - vuorotyöksi. Työ on luonteeltaan haastavaa ja itsenäistä. Kotikuntoutustiimissä työskentelee vastaava sairaanhoitaja, 2 -lähihoitajaa ja asumisneuvoja. Työnkuva painottuu mielenterveys ja mahdollisesti myös kehitysvammahuollon asiakkaiden henkilökohtaisempaan tukeen ja auttamiseen. Lisäksi työhön kuuluu osana kotikuntoutuksentiimiä toimiminen.

Pätevyysvaatimuksena on lähihoitajan koulutus ja suuntautuminen mielenterveys- ja päihdetyöhön. Kokemus mielenterveystyöstä ja erityisesti autismi- ja asperger kirjon häiriöistä katsotaan eduksi.

Arvostamme kehittämishalukkuutta, monipuolista osaamista, yhteistyökykyä, joustavuutta sekä ulospäin suuntautuneisuutta.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne/Terapiayksikkö, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 160091 . Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymän järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 16 000 asukasta.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka

Yhteystiedot

vastaava sairaanhoitaja Kirsti Jauhiainen puh. 040 1808 984 ja terapiapalveluiden johtaja Taija Kekäläinen, puh. 044 4457 786. Kyselyt voi tehdä myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@selanne.net