Open vacancy Heinolan kaupunki

Lastenvalvoja (115107)

Heinolan kaupunkiHeinolan kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiHeinola
Työavain: 
160123
Hakuaika alkaa: 
7.12.2017
Hakuaika päättyy: 
21.12.2017 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme lastenvalvojaa perheoikeudellisiin palveluihin. Työpiste on vielä tammikuun 2018 Heinolassa lapsiperheiden sosiaalipalveluissa, mutta palvelu siirtyy 1.2.2018 lukien Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän perheoikeudellisiin palveluihin, jotka ovat osa lapsiperheiden tuen palveluja.

Lastenvalvojan tehtäviin kuuluvat avioliiton ulkopuolella syntyneiden lasten isyyden selvittäminen, lapsen asumista, huoltoa, tapaamista ja elatusta koskevien sopimusten neuvottelut sekä sopimusten laadinta ja vahvistaminen. Lisäksi tehtäviin kuuluvat käräjäoikeuden pyytämien olosuhdeselvitysten tekeminen.

Tarjoamme kiinnostavan tehtävän asiakasperheiden parissa, ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen. Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tiimityötaitoja. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat eduksi työn luonteen vuoksi. Olemme savuton työyhteisö.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) mukaan sosiaalityöntekijä tai muu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Arvostamme kokemusta sosiaalityöstä ja lastenvalvojan työstä sekä perehtyneisyyttä perheoikeudellisiin asioihin.

Organisaation kuvaus

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.

Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.

Yhteystiedot

Eija Leino, palvelupäällikkö puh. 044 797 8543