Open vacancy Lopen kunta

Sairaanhoitaja, Kehitysvammapalvelut

Lopen kuntaLopen kunta, Perusturvalautakunta, Kehitysvammaisten palvelutLoppi
Työavain: 
160158
Hakuaika alkaa: 
7.12.2017
Hakuaika päättyy: 
21.12.2017 15.00
Palkka: 
Tehtäväkohtainen palkka 2 395,97 €/kk.
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Heti tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme kokenutta sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Tehtävän sijoituspaikka on kehitysvammaisten asumisyksikkö Mäntykoti sekä nuorille suunnattu kehitysvammaisten asuntola Kallio. Mäntykoti on 7-paikkainen, kodinomainen palveluasumisen yksikkö, joka tarjoaa ympärivuorokautista palvelua ensisijaisesti kehitysvammaisille. Kallion asuntolassa asukkaita on neljä ja sen lisäksi asuntolassa on mahdollisuus lyhytaikaishoitoon, esimerkiksi omaishoidon vapaiden ajaksi. Molemmat yksiköt sijaitsevat samassa pihapiirissä Lopen kirkonkylällä.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu päivittäisen hoitotyön lisäksi molempien yksiköiden lääkehoidon valvonnasta vastaaminen. Kyseessä ei ole esimiestehtävä vaan yksiköiden hallinnollisena esimiehenä on aikuissosiaalityön johtava sosiaalityöntekijä. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä. Hakemukset pyydetään tekemään 21.12.2017 klo 15.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset työ- ja opintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan toimeen on terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 559/1994 § 7 mukainen soveltuva tutkinto. Tehtävän menestyksellinen hoito edellyttää kokemusta lääkehoidon kehittämisestä ja yksikön lääkehoidon vastuutehtävistä. Kokemus kehitysvammaisten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Lisäksi edellytämme, Valtioneuvoston asetuksen 1089/2010 6§ mukaisesti, että kokenut terveydenhuollon ammattihenkilö on toiminut viimeisen viiden vuoden aikana vähintään kolme vuotta kyseisellä toimialalla. Edellytämme myös voimassa olevaa lääkehoidon suoritettua Love-tenttiä, tai valmiutta suorittaa Love-tentti. Hakijalta toivotaan kuntouttavaa työotetta ja joustavuutta sekä halua kehittää työtä. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2.395,97 euroa/kk. Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin ja noin 8 100 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Lopen kunta on savuton työnantaja.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Kaija Männistö,p. 019 758 6062, p. 040 330 6062, kaija.mannisto (at) loppi.fi ja sairaanhoitaja Johanna Siivonen, p. 019 758 6066, 050 573 3738, johanna.siivonen (at) loppi.fi.