Kirjastonhoitaja

Sievin kuntaSievin kunta, Vapaa-aikatoimiHaikolantie 19Sievi
Työavain: 
160268
Hakuaika alkaa: 
7.12.2017
Hakuaika päättyy: 
28.12.2017 12.00
Palkka: 
2516 €
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
15.1.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Kirjastonhoitajan toistaiseksi voimassa oleva työsuhde

Sievin kunnankirjastoon haetaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kirjastonhoitajaa, joka vastaa yhdessä vapaa-aikasihteerin kanssa kunnan kirjastopalvelujen järjestämisestä ja kehittämisestä.
Kirjastonhoitaja toimii kunnan kirjastopalvelujen tiiminvetäjänä ja edustaa Sievin kunnankirjastoa Tiekkö-kirjastokimpan johtoryhmässä. Kirjastonhoitajan tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua, kirjasto-koulu -yhteistyön kehittämistä, tapahtumatuotantoa sekä muuta kirjasto- ja sidosryhmäyhteistyötä. Kirjastonhoitaja vastaa kirjaston hankkeista, budjetinseurannasta, raportoinnista, tilastoinnista sekä viestinnästä. Työhön kuuluu säännöllisiä ilta- ja lauantaivuoroja. Työsuhteen alussa tehtävänkuvaan kuuluu kirjastoautohankkeen toteuttaminen.
Kirjastonhoitaja työskentelee mukavassa ja iloisessa tiimissä kokoaikaisen ja osa-aikaisen virkailijan, kirjastonautonkuljettaja-virkailijan sekä oppisopimusopiskelijan kanssa. Sievin vapaa-aikatoimi tarjoaa innovatiivisen ja innostavan työyhteisön sekä mahdollisuuden ideoida ja kokeilla rohkeasti uutta.
Edellytämme hakijalta ylempää korkeakoulututkintoa ja vankkaa kirjastoalan kokemusta. Kokemus esimies- ja johtotehtävistä sekä suoritetut 60 opintopistettä kirjasto- ja informaatioalan opintoja ovat hakijalle eduksi. Arvostamme innostunutta ja innovatiivista otetta kirjastopalvelujen kehittämiseen, asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, tieto- ja viestintäteknisiä taitoja, opetus- ja esiintymistaitoja sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Työ alkaa 15.1.2018 tai muuna sovittuna ajankohtana. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuustason mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset pyydämme ottamaan mukaan mahdolliseen haastatteluun. Työsuhteeseen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Organisaation kuvaus

5000 asukkaan Sievi on Suomen teollistunein maalaiskunta. Sievi tunnetaan innovatiivisista yrityksistä, menestyvistä maatiloista, vahvoista kylistä ja nuoresta ikärakenteesta. Työntekijöitä Sievin kunnalla on yli 200. Terveys- ja sosiaalipalvelut sekä talous- ja henkilöstöhallinnon perustehtävät järjestetään ostopalveluna. Heinäkuun kolmantena lauantaina vietetään perinteisiä Sievin Muttimarkkinoita!

Yhteystiedot

vapaa-aikasihteeri Outi Santavuori puh. 044 4883 310, outi.santavuori@sievi.fi