Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Osastonhoitaja

Peruspalvelukuntayhtymä SelännePeruspalvelukuntayhtymä Selänne, Terveyden ja sairaanhoidon avopalvelut + eshPyhäjärvi
Työavain: 
160293
Hakuaika alkaa: 
7.12.2017
Hakuaika päättyy: 
29.12.2017 14.00
Palkka: 
kvtes ja tva
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2018
Työn kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on avoinna osastonhoitajan virka 1.1.2018 alkaen Terveys-ja vanhuspalveluiden palvelulinjalla. Ensisijainen sijoituspaikka on Pyhäjärven terveyskeskuksen akuuttivuodeosasto. Tehtäviin kuuluvat hallinnolliset työt, työvuorosuunnittelu ja henkilöstöhallinto. Osastonhoitaja kehittää akuuttivuodeosaston toimintaa yhdessä henkilökunnan kanssa. Osastolla on saumaton tiivis yhteistyö kotiutustiimin, kotihoidon ja vuorohoidon kanssa, sekä muiden alueen toimijoiden kanssa. Käytössä on Lifecare-Effica-potilastietojärjestelmä ja Abilita henkilöstöhallinnon ohjelma.

Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaan kehittämään toimintaa. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia. Selänteessä on hyvin toimivat terveyskeskukset ja palvelurakenne uudistus on käynnissä
lähipalvelujen turvaamiseksi alueen asukkaille.

Pyhäjärven kaupunki sijaitsee sopivasti keskellä Suomea. Olemme Pohjois-Pohjanmaan ja Keski-Suomen rajamailla nelostien varrella hyvien kulkuyhteyksien päässä niin Oulusta kuin Jyväskylästäkin. Kaupungissa on runsaasti harrastusmahdollisuuksia aina patikoinnista-golfiin, myös metsästys ja kalastus voivat olla osa elämääsi. Pyhäjärven kaupunki avustaa asunnon hankinnassa. www.pyhajarvi.fi
Kelpoisuusehdot määräytyvät lain terveydenhuollon ammattihenkilöistä nro 559/1994 mukaisesti. Hakijalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa tai aikaisempaa osastonhoitajan koulutusta/hallinnon/johtamisen opintoja.

Arvostamme kokemusta esimiestyöstä, kehittämishalukkuutta, monipuolista osaamista ja sitoutumista tehtävään sekä joustavuutta ja yhteistyökykyä.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Voit hakea tehtävään sähköisellä hakulomakkeella, johon pääset sivun alalaidassa olevan linkin kautta. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 6639 tai 040 1808963

Organisaation kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymä järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Väestöpohja Selänteen alueella on n 16 000 asukasta.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Hoitotyönjohtaja Tarja Vaitiniemi 044 445 6920 tai terveys- ja vanhuspalvelujohtaja Hannele Koski 044 510 2020