Open vacancy Arkea Oy

Yhdistelmätyöntekijä, siivous ja ruokapalvelu

Arkea OyArkea OyUlvila
Työavain: 
161918
Hakuaika alkaa: 
20.12.2017
Hakuaika päättyy: 
31.1.2018 00.00
Palkka: 
Tes
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, turvallisuus- ja kiinteistönhoitopalveluja. Olemme kotimainen alan yritys ja työnantaja, joka palvelee 1 200 ammattilaisen voimin asiakkaan arjessa. Arkea on vastuullinen, asiantunteva ja ketterä kumppani tärkeisiin tukipalveluihin.

Haemme itsenäiseen työhön tottunutta ammattitaitoista yhdistelmätyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Ulvilan hoivakotiin. Työ on arkityötä.

Yhdistelmätyö pitää sisällään ylläpitosiivousta sekä ruuan valmistusta.

Katsomme eduksi laitoshuoltajan ammattitutkinnon sekä keittiöpuolen perustutkinnon. Hygieniapassi on työssä välttämätön. Työntekijä työskentelee tiiviissä yhteistyössä hoitokodin henkilökunnan kanssa, edustaen kuitenkin Arkeaa yksin. Haemme erityisesti tekijää, joka toimii asiakaslähtöisesti, kykenee organisoimaan työtehtäviään ja suhtautuu innokkaasti työhönsä.

Antoisan työn lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisesti.

Tervetuloa joukkoomme!

Organisaation kuvaus

Arkea Oy tuottaa ruoka-, siivous-, turvallisuus- ja kiinteistönhoitopalveluja. Olemme kotimainen alan yritys ja työnantaja, joka palvelee 1 200 ammattilaisen voimin asiakkaan arjessa. Arkea on vastuullinen, asiantunteva ja ketterä kumppani tärkeisiin tukipalveluihin.

Yhteystiedot

Sähköpostitse palveluesimies Rami Mielonen; rami.mielonen@arkea.fi