Open vacancy Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Opettajien sijaisuudet

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, RiveriaPohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, RiveriaJoensuu, Kitee, Lieksa, Nurmes, Outokumpu, Valtimo
Työavain: 
16215
Hakuaika alkaa: 
2.5.2012
Hakuaika päättyy: 
31.12.2018 16.00
Palkka: 
OVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Tuntityö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Ammatillisessa koulutuksessa tarvitaan jatkuvasti sijaisia opettajan tehtäviin. Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat päivästä useisiin kuukausiin.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä. Sijaisrekisteriin voivat hakea myös opettajaksi opiskelevat tai opettajaksi aikovat. Harkinnan mukaan sijaisrekisteriin voi päästä myös muun koulutuksen omaava. Tarvittaessa sijaisiksi valittujen on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen voi liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset sekä työtodistukset. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Hakijan tulee huolehtia hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Organisaation kuvaus

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Vuosittain koulutuksiin osallistuu yli 17 000 opiskelijaa. Henkilöstöä on n. 760.

Kuntayhtymässä on yksi oppilaitos Riveria. Riverian koulutusyksiköt sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla. Oppilaitoksen Teknologia-toimiala sekä Palvelut ja hyvinvointi -toimiala vastaavat maakunnan osaamis- ja koulutustarpeisiin huomioiden kaikki tutkinnot ja koulutusmuodot. Oppilaitospalvelut vastaavat osaltaan oppilaitoksen onnistumisesta perustehtävässä.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa henkilöstösuunnittelija Nina Miinalainen, p. 050 310 1549, nina.miinalainen@riveria.fi