Open vacancy Rovaniemen kaupunki

Kirjastonhoitaja

Rovaniemen kaupunkiRovaniemen kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Vapaa-aikaRovaniemi
Työavain: 
162453
Hakuaika alkaa: 
27.12.2017
Hakuaika päättyy: 
24.1.2018 23.59
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.2.2018 tai sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Sydämenasiamme on lukemisen edistäminen ja sen vahvistamiseksi haemme nyt joukkoomme pysyvään työsuhteeseen:
kirjastonhoitajaa, joka toimii osana lasten ja nuorten tiimiä.

Päävastuualueena on Saarenkylän kirjaston lasten ja nuorten kirjastotoiminnasta vastaaminen sisältäen tapahtumatuotannon, ryhmäkäynnit ja kirjavinkkaukset. Tehtäviin kuuluu vuoroja kirjastoauton koulu- ja päiväkotireiteillä sekä asiakaspalvelua, aineiston käsittelyä ja kokoelman hoitoon liittyviä tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.
Arvostamme innostunutta ja innovatiivista otetta kirjastopalvelujen kehittämiseen, asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, tieto- ja viestintäteknisiä taitoja, opetus- ja esiintymistaitoja sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Työ alkaa 1.2.2018 tai muuna sovittuna ajankohtana. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuustason mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset pyydämme ottamaan mukaan mahdolliseen haastatteluun. Työsuhteeseen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisen työnhakupalvelumme kautta 24.01.2018 klo 23.59 mennessä. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, voit toimittaa hakemuksen postitse: Rovaniemen kaupunki, Osviitta palvelupiste, Hallituskatu 7, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjallisen hakemuksen on oltava perillä 24.01.2018 klo 15.00 mennessä. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Organisaation kuvaus

Rovaniemen kaupunginkirjasto on yli viidenkymmenen työntekijän, kahden kirjastoauton ja kuuden toimipisteen työyhteisö, joka palvelee asukkaita pinta-alaltaan Suomen suurimman kaupungin joka kolkassa. Me kuulumme Koha-perheeseen, Lapin kirjasto –kimppaan ja suoritamme alueellista kehittämistehtävää.

Yhteystiedot

Kirjastotoimenjohtaja Mikko Paajala, 040 576 2604 tai 016 322 2460.