Open vacancy Limingan kunta

Rakennustarkastaja

Limingan kuntaLimingan kuntaLiminka
Työavain: 
162656
Hakuaika alkaa: 
2.1.2018
Hakuaika päättyy: 
28.1.2018 23.59
Palkka: 
TS
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.3.2018
Työn kuvaus

Limingan kunnassa julistetaan haettavaksi vakinainen rakennustarkastajan virka. Rakennustarkastajan keskeisiin tehtäviin kuuluvat kunnan rakennusvalvontaviranomaisen tehtävät sekä rakentamisen ohjaus ja neuvonta. Tehtävään on mahdollista sisällyttää myös kaavoituksen tehtäviä.
Rakennustarkastaja toimii maankäyttö- ja rakennuslain 21 § edellyttämänä kunnan rakennustarkastajana. Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai maankäyttö- ja rakennusasetuksen 108 §:n siirtymäsäännöksen mukainen tutkinto sekä riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää asiakaspalvelu- ja neuvottelutaitoa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä oman auton käyttöä.
Virkasuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Hakijat voivat esittää myös oman palkkatoiveensa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan voidaan soveltaa 6 kk koeaikaa. Työ alkaa 1.3.2018 tai sopimuksen mukaan.

Organisaation kuvaus

LIMINKA- kasvukunta Oulun seudulla, on noin 10 000 asukkaan nopeasti kehittyvä kunta, ikärakenteeltaan Suomen nuorin. Kunnan talous on vahva ja sijainti luo hyvät kehittämismahdollisuudet.

Yhteystiedot

tekninen johtaja Simo Pöllänen, puh. 044-4973701, simo.pollanen@liminka.fi tai kunnanarkkitehti Venanzia Rizzi, puh. 050-5259352, venanzia.rizzi@liminka.fi