Open vacancy Limingan kunta

Talousjohtaja

Limingan kuntaHallintopalvelutLiminka
Työavain: 
162662
Hakuaika alkaa: 
2.1.2018
Hakuaika päättyy: 
28.1.2018 23.59
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.3.2018
Työn kuvaus

Haemme joukkoomme talouden ammattilaista, joka ohjaa ja koordinoi kunnan talouden hoitoa sekä ymmärtää julkistalouden lähitulevaisuuden haasteet. Tarjoamme monipuolisen tehtävän, jossa pääset käyttämään osaamistasi laaja-alaisesti ja olemaan aktiivisesti mukana kunnan kehittämisessä.

Talousjohtamisen asiantuntijana vastaat talousarvion laadinnan ohjauksesta, tilinpäätösvalmistelusta, toiminnan ja talouden seurannasta ja raportoinnista sekä kustannuslaskennan ohjauksesta. Taloushallinnon prosessien lisäksi osallistut kunnan strategiseen suunnitteluun sekä toiminnan kehittämiseen. Limingan kunnan kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelut ostetaan Monetra Oy:ltä.

Virkaan valittavalta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä riittävää kokemusta talous- ja kehittämistehtävistä. Arvostamme lisäksi kunta-alan tuntemusta, kykyä hallita kokonaisuuksia, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä näyttöjä tuloksekkaasta toiminnasta.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Hakijat voivat esittää myös oman palkkatoiveensa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan voidaan soveltaa 6 kk koeaikaa.
Työ alkaa 1.3.2018 tai sopimuksen mukaan.

Organisaation kuvaus

LIMINKA- kasvukunta Oulun seudulla, on noin 10 000 asukkaan nopeasti kehittyvä kunta, ikärakenteeltaan Suomen nuorin. Kunnan talous on vahva ja sijainti luo hyvät kehittämismahdollisuudet.

Yhteystiedot

kunnanjohtaja Pekka Rajala, puh. 050 312 5000, pekka.rajala@liminka.fi