Open vacancy Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Ravitsemistyöntekijä, kesätyö

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.Mikkeli
Työavain: 
162699
Hakuaika alkaa: 
5.1.2018
Hakuaika päättyy: 
28.2.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kesätyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
2.5.2018 - 30.9.2018
Työn kuvaus

Tarjoamme ravitsemistyöntekijöiden kesäsijaisuuksia Mikkelin keskussairaalan, Moision sairaalan, Kangasniemen, Ristiinan, Graanin ja Vuolingonhovin sekä Kiiskimäen ruokapalveluissa. Ruokapalvelutehtävissä valmistetaan sekä potilasaterioita että henkilökunnan aterioita kaikkina viikonpäivinä ja työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työ pitää sisällään ruoanvalmistuksen avustavia tehtäviä, esivalmistustehtäviä, asiakaspalvelua, astiahuollon ja ruoanjakelutehtäviä. Tehtävien sisältö voi vaihdella työyksikön mukaan. Ravitsemistyöntekijän tehtävässä on eduksi perustiedot erikoisruokavalioista, omavalvonnasta ja laitteiden hallinnasta.

Kelpoisuusehtona on alan ammatillinen perustutkinto, ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Lisäksi edellytetään hygieniapassia. Kesäsijaisuuksia täytettäessä myös alan opiskelijat tai ravitsemisalalla toimineet huomioidaan. Kokemus tai harjoittelu suurtalouskeittiössä katsotaan eduksi. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Haastatteluja ja valintoja tehtäviin tehdään sitä mukaa kuin hakemuksia tulee jo hakuajan kuluessa.

Organisaation kuvaus

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Essote tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja Mikkelissä ja sen lähikuntien alueella. Kuntayhtymämme järjestää jäsenkuntien puolesta sovitut sosiaali-ja terveyspalvelut. Etelä-Savossa Sinä asut kohtuullisin kustannuksin, luonnon ja erityisesti vesistön läheisyydessä. Lisäksi alue tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Matka-aika pääkaupunkiseudulta on noin 2,5 tuntia. Tervetuloa kehittämään ammatillista osaamistasi ja työyhteisömme toimintaa.

Yhteystiedot

Tytti Kälviäinen, puh. 040 359 6889 (MKS) Ritva Hokkanen, puh. 044 351 2610 (Kangasniemi, Ristiina, Vuolingonhovi, Kiiskimäki, Graani) sähköposti: etunimi.sukunimi@essote.fi

Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Sirpa Kääriäinen puh. 044 351 2446 tai Helena Turkki puh. 044 351 2551.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.