Open vacancy Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy

Laitoshuoltaja

Vantaan Tilapalvelut Vantti OyVantaan Tilapalvelut Vantti Oy, PuhtauspalvelutVantaanlaaksonraitti 9Vantaa
Työavain: 
162785
Hakuaika alkaa: 
3.1.2018
Hakuaika päättyy: 
24.1.2018 23.00
Palkka: 
AVAINTES palkkaryhmä SIC
Työn luonne: 
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
22.1.2018
Työn kuvaus

Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy:n puhtauspalvelut hakee laitoshuoltajaa Vantaanlaakson päiväkotiin. Tehtävä on osa-aikainen kuusi (6) tuntia päivässä.

Puhtauspalvelumme huolehtii tilojen siisteydestä. Viihtyisä, terveellinen ja turvallinen ympäristö lisää ihmisten hyvinvointia. Suuri työnantaja merkitsee varmuutta ja ison työnantajan etuja.

Laitoshuoltajan tehtäviin kuuluu ylläpito- ja perussiivoustehtävien lisäksi tekstiili- ja vaatehuoltotehtäviä kohdekohtaisen sopimuksen mukaisesti.

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on kehittävä, aktiivinen ja joustava asenne työhönsä ja työympäristöönsä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Etsimällämme henkilöllä tulee olla siivousalan perus- tai ammattitutkinto tai vähintään vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Etusijalla ovat hakijat joilla on voimassaoleva siivouskonekortti ja ympäristöpassi. Lisäksi edellytämme vähintään tyydyttävää suomen kielen taitoa.

Ennen työn aloittamista valitun henkilön tulee esittää hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto sekä oikeusrekisterikeskuksen antama rikostaustaote.

Huomaathan, että aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä sopivien henkilöiden löydyttyä.

Organisaation kuvaus

Vantti on Vantaan kaupungin omistama yhtiö, joka tuottaa ateria-, puhtaus-, kiinteistö- sekä aula- ja turvapalveluja Vantaan kaupungille. Vantti on noin 950 henkilöä työllistävä palveluyritys, jonka liikevaihto vuonna 2016 oli noin 45 miljoonaa euroa. Vantti toimii inhouse-periaatteella itsenäisenä yhtiönä ja palvelee Vantaan kaupunkikonsernia.

Yhteystiedot

Kaisa Kajanus 040 869 9859