Open vacancy Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy

Vartija

Vantaan Tilapalvelut Vantti OyVantaan Tilapalvelut Vantti Oy, KiinteistöpalvelutTuupakankuja 2Vantaa
Työavain: 
162788
Hakuaika alkaa: 
3.1.2018
Hakuaika päättyy: 
31.1.2018 23.00
Palkka: 
AVAINTES palkkaryhmä TEE
Työn luonne: 
Osa-aikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy:n kiinteistöpalvelut etsii erikseen työhön kutsuttavaa vartijaa keikkatyöhön. Keikat voivat olla pituudeltaan esimerkiksi päivän, viikon tai kuukauden mittaisia.

Kiinteistöpalvelujemme perustehtävänä on tuottaa ylläpitopalveluja sekä aula- ja turvapalveluja kaupungin eri toimialoille. Suuri työnantaja merkitsee varmuutta ja ison työnantajan etuja.

Vartijan tehtäviin kuuluu asiakkaiden neuvonta ja ohjaus, toimipisteessä olevien laitteiden ja ohjelmien käytönopastus ja henkilöstön sekä omaisuuden suojaamiseen liittyvät turvapalvelut. Tehtävä sisältää myös pienimuotoisia kiinteistönhoitotehtäviä.

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on kehittävä, aktiivinen ja joustava asenne työhönsä ja työympäristöönsä. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Etsimällämme henkilöllä tulee olla voimassa oleva vartijakortti tai väliaikainen vartijakortti. Eduksi katsotaan alan tutkinto ja hyvä suullinen suomen kielen taito. Ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön.

Ennen työn aloittamista valitun henkilön tulee esittää oikeusrekisterikeskuksen antama rikostaustaote.

Organisaation kuvaus

Vantti on Vantaan kaupungin omistama yhtiö, joka tuottaa ateria-, puhtaus-, kiinteistö- sekä aula- ja turvapalveluja Vantaan kaupungille. Vantti on noin 950 henkilöä työllistävä palveluyritys, jonka liikevaihto vuonna 2016 oli noin 45 miljoonaa euroa. Vantti toimii inhouse-periaatteella itsenäisenä yhtiönä ja palvelee Vantaan kaupunkikonsernia.

Yhteystiedot

Jani Koskimäki 043 826 5913
Jukka Liukkonen 043 827 2723